Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Skibriller

(239 varer)

Skibriller er et must, når du suser ned ad alt fra sorte pister til børnebakker. Skibriller – eller goggles, som de også kaldes – beskytter dig mod kulde, vind og ikke mindst solens stærke UV-stråler. Gå på opdagelse i vores store udvalg af skibriller i flere prisklasser og farver, og bestil i dag hos Outnorth.dk! Hos os har du altid fri ombytning!

Her gør skibriller en forskel

Du har helt sikkert brug for skibriller, hvis du:

Skibriller til børn og voksne, der er vilde skisport

Et par gode skibriller er helt afgørende for din skioplevelse, når du kaster dig ud i vild slalom, off pists eller begynderbakker.

For alt imens et par gode skihandsker og jakke vil holde dig varm på kroppen, er det dine ski goggles, der afgør, hvor og hvornår på dagen, du kan se og dermed løbe på ski og snowboard.

Det er derfor ikke lige meget, hvilke skibriller du bestiller hjem. Der er nemlig stor forskel på skibrillernes farve, størrelse og sigtbarhed. I stedet for at købe de bedste og dyreste, bør du være ekstra opmærksom på:

Meget mere end ”bare” en skibrille – vælg den rigtige model!

Står du på ski og snowboard, når det er tåget, og sneen falder omkring dig? Eller bliver du hjemme i hytten med en varm kop te, til vejret bliver bedre, og solen står højt på himlen?

Dine skivaner har stor betydning for dit valg af goggles – og ikke mindst linser. Står du på ski eller snowboard i alt slags vejr et par gange om året, kan du med fordel vælge en allround skibrille. En allround linse vil normalt være orange, fordi den alsidige farve fungerer i de fleste situationer – uanset vejret.

Er du øvet alpinløber eller snowboarder, vil du imidlertid få meget mere ud af dine skibriller, hvis deres linser matcher dit primære brug. Vælg blandt andet mellem:

Solskinslinser – perfekt til dig, der elsker at stå på ski i syden!

Skibriller med solskinslinser egner sig perfekt til blue bird dage, hvor solen står højt på himlen. Her er det nemlig ekstra vigtigt, at du beskytter dine øjne mod solens skarpe UV-stråler og genskin fra sneen.

Solskinslinser har som regel en mørkere farve, som f.eks. sort, grå eller guld. De har desuden en kraftig spejleffekt og lav VLT (visual light transmission), hvilket betyder, at der ikke er ret meget lys, der trænger igennem linsen.

Skibriller med linser, der egner sig godt til tåge og snevejr

Står du på ski eller snowboard på dage med lav sigtbarhed, kan du med fordel vælge en linse i gul, rosa eller blå. De vil som oftest have en højere VLT på omkring 60-90 %. Du vil derfor kunne se længere og performe bedre med disse briller, når det sner, er tåget eller lyset ligger fladt på pisten.

Løber du under meget mørke forhold, kan du med fordel investere i et par goggles med en gennemsigtig linse. De gennemsigtige skibriller vil nemlig beskytte mod vind, kulde og løbende øjne, uden at det går ud over sigtbarheden eller det nødvendige lysindfald.

Skibriller med to linser og/eller udskiftelige linser

Er du lidt af en skibums, kan du med fordel smide lidt ekstra penge i bøssen og investere i et par goggles med to eller flere udskiftelige linser. Skibriller fra kendte mærker, som POC, vil som regel have en solskins- og snevejrslinse, som du kan tage af og på alt afhængigt af vejret.

Fordelen ved de udskiftelige linser er, at du kan skifte dem, hvis vejret pludselig ændrer sig, mens du sidder i liften på vej op ad bjerget. De fylder også meget mindre i lommen end 2-3 forskellige slags skibriller.

Linsetyper – få optimal beskyttelse og sigtbarhed!

Når du skal købe nye skibriller, skal du være opmærksom, at der findes to forskellige typer linser – cylindriske og sfæriske linser – og ny linseteknologi, som kan være med til at forbedre din ski- eller snowboardoplevelse.

Cylindriske linser er billigere end sfæriske linser og giver god performance trods deres flade, vertikale plan.

De sfæriske linser er kurvede på det horisontale og vertikale plan. Det giver dig ikke alene et bedre udsyn, du undgår også et forvrænget udsyn takket være det afrundede look.

Dertil får du en række ekstra fordele med de sfæriske linser – heriblandt anti-genskin, god isolering og luftgennemstrømning, som er med til at minimerer risikoen for dug.

Hos os kan du læse dig frem til, om dine nye skibriller har dobbeltlinse, UV-beskyttelse, ventilation og anti-dugbelægning på skibrillernes produktside.

Den dobbelte linse vil beskytte dig mod kulde, hvilket er et must, hvis du er seriøs omkring din Et godt ventilationssystem og en anti-dugbelægning reducerer dine skibrillers tendens til at dugge, når du begynder at få det varmt.

Skibriller, der passer perfekt til dit ansigt og hjelm

Vi anbefaler stærkt, at du bruger en skihjelm, når du har ski eller snowboards under fødderne. Det kan derfor være en rigtig god idé at købe et par skibriller, der passer til din hjelms og dit ansigts størrelse.

Når du skal vælge framestørrelse, er det nemmeste at kigge
på din hjelms størrelse:

Presser dine googles på den ydre del af øjenhulen, er de formentlig for smalle. Klemmer de om næsen, kan du forsøge at stramme dem lidt, så de kommer højere op i ansigt. Det modsatte gør sig gældende, hvis du har et mellemrum ved næsebroen.

Der findes også skibriller til dig, der
bruger briller

Bruger du briller, kan det være en rigtig god idé at købe et par OTG-skibriller, som er dybere og har mere plads til dit brillestel omkring ørene. OTG betyder ”over the glasses” og er meget billigere end et par skibriller med styrke. Dine briller kan ikke bevæge sig under dine OTG-skibriller og bør ikke genere dig omkring næsen eller tindingerne – perfekt til dig, der ikke bruger kontaktlinser!

Rul op på siden, og find et par skibriller, der passer til dig og dine skivaner! Bestil din favorit hos Outnorth.dk – vi garanterer markedets bedste priser!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!