Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Solbriller

(69 varer)

Solbriller er nogle af de accessories, som de fleste går med og har stor gavn af. Solen er vidunderlig, men det kan være skønt at beskytte øjnene fra den. Derfor har vi samlet solbriller fra forskellige mærker, som passer til forskellige aktiviteter, så du slipper for at gå rundt med sammenknebne øjne, når solen skinner. I vores sortiment finder du mærker som Oakley og Julbo. Vælg den model, som passer til netop dine aktiviteter!

Solbriller til forskellige aktiviteter

Her finder du solbriller til forskellige aktiviteter, såsom cykling, vandring og fisketure. Solbrillernes funktion er at beskytte øjnene mod skadelige stråler samt refleksioner fra sne og vand. I sortimentet finder du klassiske modeller fra bl.a. Oakley. Vælg mellem sort glas og spejlglas samt forskellige modeller til bestemte formål. Hvis du går efter et sporty look til hverdag, kan du vælge flere forskellige modeller. Solbriller, som er tilpasset sportsaktiviteter, er ofte udstyret med næsepuder for at opnå den bedst mulige pasform samt bløde dele på stængerne. Sørg for at vælge brilleglas, der passer til det miljø, du skal dyrke sport i. Skal du eksempelvis cykle, er det vigtigt, at du vælger linser, der passer til lyset. På en del modeller kan du udskifte glasset efter behov. I sortimentet findes også solbriller til børn mellem 2 og 4 år. Det er vigtigt at beskytte børns øjne, da de er vældige følsomme over for lys i en ung alder.

Beskyt øjnene med stil

Smag kan ikke diskuteres, som man siger. Smag og stil er en unik ting, og de solbriller, du vælger, afspejler netop dette - din personlige stil. Lad dine familiemedlemmer vælge solbriller alt afhængigt af situationen. Hos Outnorth finder du solbriller til hele familien, også børnene. Fuldend dit look og beskyt øjnene med et par solbriller!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!