Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

GPS

(66 varer)

GPS står for Global Positioning System og er et system til satellitnavigation. Teknikken blev udviklet i 1970’erne, men det blev ikke sat i drift før 1994.

Nutidens GPS'er kommunikerer med mindst 24 satellitter, hvilket gør det muligt for enhver med en GPS-modtager at bestemme sin position. Det har ingen betydning, hvor på jorden du er, om det er dag eller nat eller voldsomt vejr - teknikken er den samme og fungerer ligegyldigt hvad.

Navigerer dig i den rigtige retning

En GPS er for mange en naturlig del af hverdagen. Måske har du en GPS i bilen, eller måske tager du den med dig ud på havet eller op i fjeldene. Slip for bøvl med kort og kompas, dit eventyr bliver betragteligt sjovere med en funktionel GPS fra Garmin.

Er du vandrer af rang, er eTrex fra Garmin et nemt valg. Det er en håndbåren GPS med et verdensomspændende basiskort til vandring. eTrex er vandtæt og slidstærk, og uanset hvor i verden du befinder dig, klarer den selv de mest farefulde eventyr. Vandr smartere og spar tid med en letaflæselig og funktionel eTrex.

Har du brug for at have hænderne fri på dit eventyr, finder du Foretrex 401 hos Outnorth. En håndledsbåren GPS designet til udendørsaktiviteter. Skal du surfe, sejle eller løbe på ski, fæstner du hurtigt Foretrex 402 på armen for at få hjælp til at finde vej, måle afstand, fart, kurs og anden nødvendig information, som støtter dit eventyr.

Vælg en GPS, som passer til dine eventyr

Overvej, hvornår på eventyret du får brug for en GPS. Måske skal du ud på flere forskellige slags eventyr og vil derfor investere i mere end en GPS? Hos Outnorth finder du et nøje udvalgt sortiment af GPS'er til forskellige behov, og vi håber, at du finder din favorit her.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!