Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Actionkamera

(8 varer)

Actionkameraet er blevet en af de ting, der oftere og oftere følger en på eventyret, så man kan dokumentere oplevelserne. Flere vælger at gøre brug af de forskellige actionkameraer i takt med, at teknikken udvikles, og at priserne når et leje, hvor alle kan være med. Actionkameraerne anvendes i dag til alt fra direkte optagelser på pisten til skateboardfilm, vandreture eller kanoture med hele familien. Mulighederne med et actionkamera er stort set ubegrænsede, så det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du kan bruge dit nye actionkamera til.

Udvalg og tilbehør

Her på Outnorth finder du en lang række gennemtestede actionkameraer fra de største producenter, nemlig GoPro og Polaroid. GoPro er det førende mærke på markedet, og de satser kontinuerligt på at indtage denne førende position via nye innovationer og løsninger. Foruden kameraerne finder du også flere former for tilbehør, der gør det lettere for dig at filme på stedet. Tilbehøret omfatter ekstra batterier, hjelmbeslag, objektiver, beskyttelseslinser og en ”redningsvest” til kameraet, så det flyder, hvis det bliver tabt i vandet. Vi forhandler også de beslag, der gør, at du kan filme med dit GoPro-kamera fra alle mulige vinkler - perfekt til bl.a. PoV.

Spørg Outnorth til råds

Måske har du spørgsmål til vores actionkameraer. Du er altid velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere ligger inde med en stor viden og gør alt, hvad de kan for at hjælpe dig med information og løsninger. Hvis du vil kontakte os, kan du kontakte os via kontaktformularen under kundeservicefanen eller ved enten at ringe eller sende os en e-mail.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!