Batterier

(26 varer)

Af og til befinder du dig på steder, hvor du mangler strøm. Du er måske på campingferie eller tilbringer mange timer på et tog. På rejsen tager du billeder, der bliver uforglemmelige minder, lytter til musik eller sender vigtige arbejdsmails. Uanset hvad har mobiltelefonen en begrænset batterikapacitet, inden den skal oplades. Til din redning har vi samlet et nøje udvalgt sortiment af transportable strømkilder. Med disse kan du oplade din mobil, tablet eller andet teknisk grej til fods. Nu er der ingen undskyldning for ikke at bo i telt eller rejse langt.

Oplad mobilen, hvor du vil

I sortimentet finder du en større mængde rejsebatterier med forskellige funktioner. Skal du dyrke en aktivitet, der kræver en let oppakning, er Metal 4400 fra Brunton et godt valg. Dette produkt er så småt, at det passer lige ned i lommen på dine jeans og har kapacitet til at oplade din mobil fire gange. Har du brug for at oplade et kamera, en tablet eller andet grej via USB, kan du benytte dig af myFC Power Trekk fra myFC. Den genererer strøm, når du fylder den med vand og putter en brændselspuck i. Det eneste spildprodukt, myFC producerer, er damp.

Det rette batteri til dig

Vælg det batteri, som passer bedst til dine aktiviteter eller behov. I sortimentet finder du batterier fra flere forskellige mærker, blandt andre myFC, Silva og Brunton. Vælg ligeledes det batteri, der bedst passer til dine forudsætninger og den type elektronik, du vil oplade. Vi håber, at du finder det, du leder efter, her hos Outnorth!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!