GPS Ure

(66 varer)

GPS-ure – få lang batterilevetid og adgang til spændende data!

GPS-uret er den perfekte løsning til dig, der ønsker et ur med lang batterilevetid, GPS-funktioner og meget mere! De smarte ure kan bæres til hverdag såvel som til sport, og er et must have til seriøse atleter, der ønsker at måle, hvor langt og længe de har løbet, cyklet eller svømmet. Find din favorit hos Outnorth.dk og bestil i dag!

Her gør GPS-ure en stor forskel

Du vil helt sikkert få glæde af et GPS-ur, hvis du:
  • Ønsker et ur med lang batterilevetid og en mere aktiv hverdag
  • Dyrker flere forskellige sportsgrene eller træner op til en triatlon
  • Har brug for et vandtæt ur, der ikke vejer ret meget på armen
  • Er vild med avanceret teknologi og analyser af sportsresultater

Forbedr dine sportspræstationer med det rigtige udstyr

Du ville aldrig træne op til et maraton uden at have investeret i et par gode løbesko – og det med god grund! Dine sportspræstationer forbedres nemlig gevaldigt, når du har udstyret i orden. Med et GPS ur får du muligheden for at måle, analysere, genopleve og dele dine sportspræstationer via din smartphone. Lad dig motivere af dine tidligere præstationer eller konkurrér mod dine bedste venner. GPS-uret vil lynhurtigt kunne måle, hvor langt og hurtigt – og med hvilken puls, du har udført din sportsgren.

Hvilket GPS-ur skal jeg vælge?

Et GPS-ur er et løbe- og pulssur, der kan måle og vise flere forskelige informationer, mens du træner, takket være den indbyggende GPS. Når det er sagt, er der stor forskel på vores alsidige udvalg af GPS ure. Du bør derfor være særligt opmærksom på følgende, når du ønsker at investere i et nyt GPS-ur:
  • Batterilevetid: Din batterilevetid bliver reduceret gevaldigt, når du slår GPS-funktionen til på dit GPS-ur. Ønsker du at bruge dit GPS-ur på lange vandre-, løbe- og skiture, bør du derfor vælge et GPS-ur med lang batterilevetid og USB kabel, så dit GPS-ur kan oplades ved hjælp af en power bank.
  • Funktioner: Jo flere funktioner, jo mere præcist et billede, kan du tegne af dit træningspas. Dermed ikke sagt, at det dyreste ur altid er det bedste. Det er f.eks. ikke sikkert, at du har brug for at kende din hjertefrekvens for at komme i mål med dine sportspræstationer. Det er selvfølgelig også vigtigt, at du vælger et ur, hvis dertilhørende app, brugerflade og design falder i din smag. Du kan evt. installere og udforske de forskellige apps, inden du vælger dit nye GPS-ur.
Når du har fundet din favorit blandt vores store udvalg af GPS-ure, er det nemt og enkelt at bestille hos Outnorth.dk. Vi har selvfølgelig fri ombytning og alt det, du behøver for at forbedre din løbetræning!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!