Fiskeudstyr

(308 varer)

Blandt vores fiskeudstyr finder du et stort udvalg af stænger, liner og næsten alt andet, hvad hjertet kan begære af lækkert grej til fisketuren. Enhver lystfisker ved, hvor vigtigt udstyret er, når der skal hales fisk i land. Tjek vores brede sortiment af fiskeudstyr her, og bestil online hos Outnorth.

Her gør det rigtige fiskeudstyr en forskel

Du vil sætte pris på godt fiskeudstyr, når du:

Hvilket fiskeudstyr skal jeg vælge?

Det fiskeudstyr, du skal bruge, afhænger helt af hvilke fisk du vil fange, og om du f.eks. fisker fra kysten eller fra havet.

Til kystfiskeri kan du med fordel bruge én slags udstyr, mens grejet til andre former for lystfiskeri, måske skal være anderledes. Lystfiskeri er en sport, hvor du aldrig bliver færdig med at køb fiskeudstyr, men heldigvis behøver du ikke alt fra den første dag.

Start med at vælge, hvilken form for fiskeri, du vil kaste dig over, og undersøg derefter, hvilket udstyr der egner sig bedst til den valgte disciplin. I Danmark er kystfiskeri meget populært, og alle danskere kan inden for kort tid komme til en kyst med mulighed for fiskeri.

Havfiskeri fra kuttere er en anden af de populære fiskeformer i Danmark, og her er der også gode muligheder mange steder i Herudover kan å- og sø-fiskeri også være interessante at kaste dig.

Mange steder i Danmark findes der Put & Take søer, hvor der bliver sat ørreder ud til stor glæde for lystfiskerne.

Når du leder efter det rette fiskeudstyr, er der derfor nogle detaljer, du skal være opmærksom på:

Fiskeudstyr – den rette beklædning

Med til fiskeudstyret hører også den rette beklædning. Hos Outnorth kan vi hjælpe dig med alle former for beklædning til fisketuren og andre udendørsaktiviteter.

De fleste former for fiskeri er temmelig stillestående aktiviteter, og derfor er det vigtig med den rette beklædning. Specielt på den kolde tid af året kan du med fordel købe god og funktionel beklædning, der dels kan hold kulden ude, men som også har de rette lommer osv. til udstyret.

Hvis du fisker fra båd, skal der naturligvis også være styr på det sikkerhedsmæssige udstyr, som f.eks. en redningsvest. En lille førstehjælpskasse kan også med fordel medbringes på turen. 

Find dit fiskeudstyr online hos Outnorth

Hos Outnorth kan du finde et stort sortiment af fiskeudstyr og beklædning og naturligvis også telte og soveposer, hvis fisketuren skal strække sig over flere dage.

Hvis du har spørgsmål til en vare, er du altid velkommen til at kontakte vores faguddannede medarbejdere, der sidder klar ved telefonen.

Find det fiskeudstyr, du leder efter her på siden, så du kan imponere vennerne med store og lækre fisk – bestil online hos Outnorth.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!