Kameratasker

(10 varer)

Når du skal ud på friluftseventyr eller ferie, vil du ofte gerne medbringe dit kamera. De klassiske kameraetuier er ikke altid praktiske til de aktiviteter, du skal dyrke. Derfor har vi samlet et nøje udvalgt sortiment af kameratasker, som du kan bære som en rygsæk. Det er dejligt at kunne bære kameraet på ryggen, og på den måde er dine hænder frie til andre ting. Vil du have en mere klassisk kamerataske, som hænger på skulderen, kan du også finde dette her hos os. Vi gør det let for dig at tage kameraet med på eventyr! Her finder du tasker fra mærker som Lowepro, Thule og Polaroid.

Find den rette taske til dit kamera

Når du skal vælge kamerataske, er det vigtigt at tænke over, hvor og hvornår du skal bruge den. Vi har samlet et stort sortiment af kameratasker, så dine valgmuligheder er adskillige. Hvis du er en aktiv fotograf, som altid er på spring, kan vi anbefale en lidt mindre og mere fleksibel kamerataske. Skal du have en masse tilbehør med dig, får du til gengæld brug for en lidt større model. Rygsækkene er udstyret med smarte funktioner, bl.a. et ventilerende bæresystem, forede rum, indbygget forsegling mod regn og meget mere. Her finder du kameratasker i klassiske farver, og er du modig, kan du vælge en mere farverig model. Kamerataskerne er til både herrer og damer.

Tag kameraet med på alle dine eventyr

Takket være kameratasken kan du tage kameraet med på samtlige eventyr. Gå ikke glip af et eneste øjeblik af vandreturen eller ferien - dokumentér og indram dine herligste minder. I kameratasken får du plads til alt dit udstyr og lidt til.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!