Langrendsskøjter

(48 varer)

Holder du vinterferie i Danmark, vil du snart opdage et landskab, der er spækket med isdækkede søer, og hvad kunne være mere perfekt end at glide hen over en stille, frossen sø? At tage en tur på et par langrendsskøjter er noget af det bedste, man kan foretage sig i det svenske landskab i vinterhalvåret, og det er få lande, der kan tilbyde et landskab som dette, hvor man kan løbe hen over søer, vandløb og langs med kysten.

Hos Outnorth kan du altid finde langrendsskøjter fra kendte brands som f.eks. Lundhags, Alpina, Fischer og Rottefella.

Støvler og skøjter

Det er ret individuelt, hvilken type skøjte og støvle der passer til netop dig. Vi forhandler derfor et utroligt bredt udvalg, så du kan finde en kombination, du kan nyde gavn af i mange år fremover.

Den typiske variant er den klassiske støvle, som kan anvendes til skiture, hvor den suppleres af et par skinner. Der findes desuden også de lidt mere moderne varianter, hvor man selv fastspænder støvlen som på et par slalomski. Det er helt op til dig at vælge den rigtige variant. Den erfarne type, der har løbet i nogle år, vil typisk gå efter en skøjte med en løs hæl, der giver en større fleksibilitet.

Redningsudstyr

At løbe på et par langrendsskøjter er en uovertruffen måde, hvis man ønsker at opdage naturens søer og vandløb, men der findes altid en risiko for, at der kan ske uheld, når man løber ude på isen. Derfor anbefaler vi, at man medbringer issyl, isstav og redningsline, hvis uheldet skulle være ude.

Isstaven skal du anvende til at tjekke isens tykkelse, mens issylen hjælper dig med få dig op, hvis du skulle gå igennem isen. Redningslinen er også et vigtigt udstyr, og den kan med fordel placeres uden på rygsækken, så du kan nå den, hvis du falder i vandet. Selskab på turen er dog den bedste livline af dem alle.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!