Skøjte Rygsække

(9 varer)

Når du skal ud på en skøjtetur, er det vigtigt at have det rette udstyr. Den nemmeste måde at bære din oppakning på er via en skøjterygsæk. Den bør indeholde sikkerhedsudstyr, madpakke og tørt tøj, hvis dette skulle blive nødvendigt. Desuden skal den sidde behageligt på ryggen, så du kan opholde dig på isen så længe som muligt. Hos Outnorth har vi samlet skøjterygsække fra velkendte mærker som Fjällräven og Zandstra.

Den rette skøjterygsæk til dig

Når du skal vælge en skøjterygsæk, er der flere ting, du bør tænke over. For at rygsækken sidder bekvemt under hele skøjteturen, skal bæresystemet helst passe til din højde og bredde. Sørg for, at hoftebæltet sidder nede om hofterne, og ikke for højt oppe i taljen, at skulderstropperne er stramtsiddende, og at brystremmen er knappet. Det er vigtigt, at rygsækken tilpasser sig dine bevægelser. Funktionalitet og design varierer afhængigt af rygsæk og mærke. Læs derfor produktbeskrivelsen nøje, inden du bestemmer dig, så du ved, hvilken rygsæk der passer bedst til dig og dine eventyr.

Rygsæk til flere situationer

Er du en aktiv skøjteløber, er det værd at investere i en skøjterygsæk. Rygsækken er et praktisk stykke udstyr, og den fungerer til andre aktiviteter end blot skøjteløb. Begiv dig ud på de lange strækninger med skøjteløb eller kast dig dig ud i et slalomløb og medbring din baggage nemt og behageligt på ryggen. Modellerne, du finder her, er smart udformet, så de tilgodeser alle dine behov, hvad enten du er professionel eller amatør. Vi håber, du finder, hvad du søger her på Outnorth! Vi ses på isen.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!