Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

En tur på langtursskøjter på den blanke is på de kølige, men solrige vinterdage er nærmest en ubeskrivelig oplevelse. Frihedsfølelsen er noget ud over det sædvanlige, og kan ikke sammenlignes med skøjteløb på en hockeybane. Skøjteeventyr er fantastisk for hele familien og for dig, der elsker et langt, hårdt konkurrenceløb hen over isen.

Vælg de rette bindinger

Hos os finder du robuste, stabile bindinger, som passer til langtursskøjteløb. De bindinger, du vælger, afhænger af den støvle, du ønsker at anvende.

Hos Outnorth finder du både bindinger til skøjter i den klassiske telemarkstil og i de mere moderne varianter, som ligner og i mange tilfælde fungerer ligesom almindelige bindinger til langtursskøjter. Har du allerede almindelige skistøvler, fungerer de oftest godt med flere af de moderne bindinger.

Vil du slippe for at montere bindingerne, eller ønsker du at købe al udstyret for at komme i gang med løbet, har vi færdige pakker, hvor alt indgår - lige fra støvler til bindinger. Alt sammen til en favorabel pris. Du skal blot handle varen i vores webshop, åbne pakken, og så er det ellers afsted ud over isen!

Tænk på sikkerheden

Tænk på, at sikkerheden ved løb på frosne søer er af høj betydning. Foruden de naturlige is-dupper er det vigtigt at have nogen med i selskabet, der har kendskab til, hvad god og dårlig is er. Nu til dags findes der aktuel information på flere websites med speciale i naturens is samt hos de lokale friluftsforeninger, hvor langtursskøjtning er almindeligt.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!