Friluftsmad

(161 varer)

Når du skal ud på et længere eventyr, er det vigtigt, at oppakningen er så kompakt og let som muligt. Mange eventyrere prioriterer materielt udstyr, men glemmer den vigtigste faktor for at orke at vandre, opdage og nyde - maden.

Vi anbefaler, at du tænker over din medbragte menu, før du begiver dig ud på fjeldet, hvor en krævende fysisk aktivitet tager meget energi. Har du tanket kroppen op med en forkert ernæring, eller har du indtaget for lidt energi, kan det føre til svimmelhed, kramper og ildebefindende. Er du fysisk aktiv på tom mave, kan du træffe forkerte beslutninger, hvilket sætter din og gruppens sikkerhed på spil. Hos Outnorth finder du et nøje udvalgt sortiment af næringsrig og god friluftsmad - nem at tage med og tilberede på fjeldet.

Frysetørret eller blød konserves

Her finder du frysetørret mad med et højt energiindhold. Vælg blandt varemærker som Travellunch, Tren'N Eat og Blå Band med flere. Frysemad tilberedes helt enkelt med kogende vand og fås i flere forskellige smagsvarianter.

Blød konserves er det perfekte alternativ, hvis du ikke bryder dig om frysetørret mad. Blød konserves er pakket i poser af et beskyttende laminat og tilberedes på samme måde som frysetørret med ved hjælp af kogende vand. Befinder du dig i en nødsituation, eller er du ikke i stand til at tænde ild, kan maden også nydes kold.

Mad på farten

Vi kan ikke forestille os en større frihedsfølelse end at spise ude i naturen. Uanset typen af eventyr er friluftsmad i dets forskellige former perfekt til at mætte maven og få fyldt den rette slags energi på kroppen. Spis, hvor du vil, når du vil - lad ikke noget forhindre dit livs eventyr!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!