Kopper & Glas

(117 varer)

I Sverige er den såkaldte kåsa et klassisk indslag i friluftslivet - det er et praktisk krus eller en serveringsskål, som er nem at pakke ned og let at drikke eller spise af. På gammelsvensk hed den kause, men i dag udtales ordet kåsa, selvom man også støder på kausa eller kosa i visse dialekter. Samerne har anvendt kåsaen i århundreder, bl.a. som slev. Det siges, at Gustav Wasa hentede to kåsaer fra skattekammeret og gav dem som gave til den russiske storfyrste. Med andre ord er kåsaen en del af den svenske kulturarv og et fantastisk redskab.

Krus og kåsaer

Hos Outnorth har vi samlet forskellige modeller inden for kategorien kåsaer og krus, som er perfekte at tage med på eventyr. Her finder du kåsaer og krus fra mærker som Kuplika, Wildo og Primus. Vi har flere modeller af den klassiske kåsa i træ. Vil du have en kåsa i 100% træ, skal du tjekke Kåsa Snobbig fra Other, som kan rumme 10 cl og er fremstillet af kinesisk birk. En anden mulighed er 21 Cup fra Kuplika. En klassisk kåsa fremstillet af 50% træfibre og 50% plast. På grund af denne materialeblanding bliver kåsaen stabil og nem at rengøre. I sortimentet er der selvfølgelig også kåsaer fremstillet udelukkende af plast i forskellige farver og udformninger.

Foretrækker du et klassisk krus i stedet for en kåsa, kan du vælge mellem mærker som Primus, Relags og Handpresso. Du finder flere forskellige krus i forskellige materialer, farver og former. Vælg den, der passer dig bedst!

Nyd en varm drik udendørs

Nyd en varm drik på dit yndlingssted, måske en klippe i skærgården ved solnedgang. Vi gør det muligt for dig at nyde din yndlingsdrik, hvor du vil, der er ingen begrænsninger.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!