Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Stegepander

(152 varer)

På fjeldeventyret er det praktisk at tage et blus og et kogekar med sig, så man kan lave kaffe, te eller varme maden. Et kogekar er en beholder, som anvendes til at varme mad eller væsker op ved madlavningen, og det er derfor fremstillet af et varmeledende materiale. Kogekarrene hos Outnorth er funktionelle og nemme at tage med på turen og fås i mange forskellige former og materialer. Her finder du kogekar fra mærker som Trangia, Primus og Optimus.

Vælg kogekar efter funktion

Når du leder efter et kogekar, er det vigtigt, at du har besluttet, hvilken type mad eller drikke som skal tilberedes i karret. Hos Outnorth har vi sæt med tilhørende gasblus og kogekar til dig, som har brug for begge dele. Har du allerede et stormkøkken, kan vi tilbyde supplerende kogekar i forskellige størrelser og designs. Und dig selv lidt luksus og lav vafler ude på fjeldet med et fleksibelt vaffeljern, som kan stege vafler over åben ild. På de kortere ture er det nok med kaffe og te - køb en smart coffee/tea kettle og nyd en varmende drik på eventyret.

Længere eventyr med den rette næring

Det er vigtigt at få næring og væske på de længere ture. Er du på fjeldet en hel dag, er kogekar og stormkøkken en investering, du ikke kommer til at fortryde. Skal du vandre i længere tid, er et mindre og lettere kar, som kan være i rygsækken, at foretrække. Er målet for eventyret at campere, tager du måske bilen til lejrstedet, og i det tilfælde kan du vælge et lidt tungere og mere avanceret kar. Vi håber, at du finder det, du leder efter hos Outnorth. Velbekomme i vildmarken!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!