Stegeplade

(49 varer)

Lav god mad udendørs med venner og familie på en stegeplade, vælg blandt flere forskellige størrelser, alt afhængigt af mængden, du vil tilberede. Stegepladen gør det muligt for dig at byde på et rigtigt festmåltid på stranden, i haven eller skærgården. Invitér hele familien og lav noget rigtig lækkert. Hvorfor ikke en paella eller en sammenkogt ret? Dine muligheder er mange, når du laver mad på en stegeplade. Hos Outnorth finder du stegeplader fra mærker som finske Muurikka.


Den rette stegeplade til dig


Når du overvejer, hvilken stegeplade der passer bedst til dine behov, bør du vurdere, hvor du vil bruge den, samt hvor mange du vil lave mad til. Hos Outnorth finder du stegeplader i forskellige størrelser og udformninger. Du finder også stegepander, gryder og paellawokke. I sortimentet er der endvidere gasblus, som kan stå på ben eller anvendes som bordblus. Skal du lave mad til et stort selskab, er Muurikka 100 centimeter et godt valg. Vindbeskyttelse, sidebord, gasblus og overtræk medfølger.

Vedligeholdelse

Med den rette vedligeholdelse holder din stegeplade livet ud. Inden du anvender din nye stegeplade, skal du vaske den med varmt vand. Varm derefter pladen op, indtil vandet er tørret væk og smør med fedt/olie. Når du er klar til at lave mad, skal du hælde en sjat vand på - varm op og rengør med stegepalet og køkkenrulle. Et godt tip til at fjerne en uønsket smag fra stegepladen, er salttricket. Strø en god mængde salt ud over pladen, varm op og lad den stå i nogle minutter, mens saltet absorberer fedt, fugt og snavs. Skrab derefter saltet af med eksempelvis en stegepalet, hæld lidt vand over og tør af.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!