Stormkøkken

(173 varer)

Hos Outnorth har vi et stort udvalg af forskellige typer stormkøkkener, og det kan være svært at vide, hvilket man skal vælge. Der er dog nogle spørgsmål, man kan stille sig selv, inden man vælger køkken. Hvilke steder rejser man oftest til? Hvilken type eventyr skal køkkenet med på? Hvilken form for brændsel fungerer bedst under eventyrets forudsætninger, og hvor let eller kompakt skal køkkenet være for at kunne tages med? Når du har overvejet og fundet svar på disse spørgsmål, har du nogle gode retningslinjer for, hvilket stormkøkken der passer bedst til dine eventyr.

Vælg det rigtige stormkøkken

Her finder du stormkøkkener i forskellige former og størrelser fra mærker som Primus, Optimus, Trangia og MSR. Nogle kræver mere plads i oppakningen end andre. I sortimentet finder du også tændingsanordninger og stormkøkkener som ikke drives med flydende brændsel, men med træ og pinde. Har du brug for et køkken til vinteraktiviteterne, anbefaler vi dig at vælge et stormkøkken, som drives med brændsel som benzin og paraffin, da det kan brænde trods vejr og vind.

Vil du købe et køkken, som fungerer uanset årstiden, er et flerbrændselskøkken et oplagt valg. Det er også vigtigt at overveje, hvilken type mad du vil lave, så du kan vælge et køkken, som lever op til dine forventninger og krav.

Lav mad, hvor du vil

Med et stormkøkken kan du lave mad, hvor du vil, og når du vil, hvilket giver dig en enorm frihedsfølelse. Det er vigtigt, at du lærer dit stormkøkken at kende ved at øve dig i, hvordan det fungerer, inden du begiver dig ud på eventyr. Det kan være nedbrydende med et stormkøkken, der ikke går i gang ved meget koldt vejr.

Vedligeholdelse af friluftskøkken

Det er vigtigt, at du rengør og opbevarer køkkenet på korrekt vis. Først og fremmest: Gør dit bedste for at holde friluftskøkkenet rent. Det kan være svært, når du er ude at vandre og ikke har adgang til de store mængder vand, men forsøg i det mindste at fjerne eventuelle madrester og fedt hurtigst muligt. Har du fået mad i blusset, skal du rengøre det, så snart det er kølet af. Medmindre andet er angivet, kan friluftskøkkenet rengøres med varmt vand og opvaskemiddel. Tør det af, så det ikke ruster.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!