Flerbrændselskøkken

(39 varer)

Det bedste alternativ til et stormkøkken om vinteren er et multifuel/flerbrændselskøkken. Med et godt friluftskøkken kan du med den største sikkerhed spise et næringsrigt måltid på fjeldet trods sne og kulde. Er du ofte på eventyr i vinterhalvåret, anbefaler vi dig at fyre med brændsel som benzin og paraffin. Anvender du friluftskøkkenet i sommerhalvåret, fungerer en blanding af propan og butan super godt. Det smarte ved et flerbrændselskøkken er, at du kan vælge, hvilken type brændsel du vil anvende, alt afhængigt af sæsonen.

Undgå de besværlige situationer

Nøglen til et velsmagende måltid på fjeldet er håndteringen af friluftskøkkenet. Lær, hvordan dit fungerer. Ved den forkerte håndtering går køkkenet nemt i stykker, hvilket kan blive skæbnesvangert på en iskold vintertur. Tips til at lære dit køkken at kende er at træne - tag køkkenet med dig på kortere ture, kog spaghetti eller kaffe - øvelse gør mester! Hos Outnorth finder du multifuelkøkkener/flerbrændselskøkkener fra mærker som Primus, Optimus og MSR.

Vælg det rette udendørskøkken

Overvej, hvilke typer eventyr du skal bruge køkkenet til. Vælg derefter en passende model. I sortimentet finder du forskellige typer, alt afhængigt af hvilken brændselsmetode der passer dig. Her finder du de lidt mere avancerede og større køkkener, men også mindre og enklere varianter. Vil du grille med kul og træ, kan du vælge Outwell's Cervon Grill & Fire Pit. En grill, der kan slås sammen, som er god at tage med i skoven. Husk altid at placere køkkenet på et stabilt underlag, så kasserollen ikke vælter. Fjern også alle materialer, som kan tænkes at blive antændt, heriblandt dunjakker og soveposer.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!