Termo Madbeholdere

(21 varer)

Når du skal på dagstur, er det perfekt at medbringe varm mad i en madtermobeholder. En smagfuld kød- eller grøntsagssuppe eller nogle varme pølser i vand er et udmærket grundlag for en udflugt, som opbevares ideelt i en madtermobeholder. Madtermobeholderen adskiller sig funktionsmæssigt ikke synderligt fra en termokande, forskellen ligger hovedsageligt i størrelsen. Den har en stor åbning, hvilket gør det nemt for dig at spise direkte af den. Du vælger selv, om termobeholderen skal opbevare varm eller kold mad, da den fungerer lige godt til begge formål.

Ophold dig ude i længere tid

Der er ikke noget kedeligere end at skulle afbryde eventyret for at gå ind og spise. Med en madtermobeholder kan du blive ud hele dagen lang og spise varm, næringsrig mad, hvor end du befinder dig. Der er ikke noget, der varmer bedre end en omgang varm suppe på en kold og tåget dag ude på havet, og putter du varme pølser eller nudler i termobeholderen, får du med garanti tilfredse børn.

En pålidelig favorit til varm eller kold mad er Classic Vacuum Food Jar fra Stanley, som rummer 0,7 liter. Denne termobeholder holder maden varm eller kold i op mod 15 timer. Via den store åbning er den nem at spise af, og det isolerede låg sikrer, at maden holder den rette temperatur.

En madkasse til at tage med på farten

Slip for at opvarme maden i mikrobølgeovn med Food Containe fra Lunchbots. En smart madkasse, som kan holde din mad varm i op til fem timer. Den er fremstillet af rustfrit stål, hvilket gør beholderen praktisk taget ubrydelig og helt fri for de miljøgifte, som ellers kan forekomme i plast. Vælg det alternativ, som passer bedst til dit eventyr og den type mad, du vil have med ud i det fri. Velbekomme!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!