Termokopper

(92 varer)

Termokruset er din perfekte partner på en længere rejse, udflugt eller en lang dag på kontoret. Fyld kruset med en varm drik og nyd denne i længere tid. Et termokrus baserer sig på samme teknik som en termokande, hvilket vil sige, at det er temperaturbestandigt. Det holder din drik varm i fire til seks timer og er grebsvenligt udformet. Hos Outnorth finder du et nøje udvalgt sortiment af termokrus fra mærker som Lifeventure, Primus og Stanley, der fås i flere forskellige farver.

Vælg den rette model til dig

Når du skal vælge termokrus, er det godt at overveje, hvor og hvordan du skal bruge det. Vil du nyde varm kaffe hele vejen til jobbet, er det godt at vælge et krus, som er tilpasset til placeringen i bilens kopholder. Vil du have en varm drik med på en lang gåtur, kan du vælge en model med skjult rum til sukker/tepose i låget. De fleste termokrus her hos Outnorth er fremstillet i rustfrit stål og er nemme at åbne, når man ønsker en slurk.

Varme drikke, når du har lyst

Nyd en varm drik, når du vil, og hvor du vil. Generelt holder indholdet i termokruset sig varmt i fire timer, men en del modeller kan holde varmen i op mod seks timer. Termokruset er ikke bare praktisk at tage med på udendørseventyret, det er også perfekt at fylde med en varm drik på kontoret, når du ikke vil rende forbi kaffemaskinen alt for mange gange. Investér i et flot og smart termokrus, og du vil altid have en varm drik lige ved hånden.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!