Termokopper

(43 varer)

Termokruset er din perfekte partner på en længere rejse, udflugt eller en lang dag på kontoret. Fyld kruset med en varm drik og nyd denne i længere tid. Et termokrus baserer sig på samme teknik som en termokande, hvilket vil sige, at det er temperaturbestandigt. Det holder din drik varm i fire til seks timer og er grebsvenligt udformet. Hos Outnorth finder du et nøje udvalgt sortiment af termokrus fra mærker som Lifeventure, Primus og Stanley, der fås i flere forskellige farver.

Vælg den rette model til dig

Når du skal vælge termokrus, er det godt at overveje, hvor og hvordan du skal bruge det. Vil du nyde varm kaffe hele vejen til jobbet, er det godt at vælge et krus, som er tilpasset til placeringen i bilens kopholder. Vil du have en varm drik med på en lang gåtur, kan du vælge en model med skjult rum til sukker/tepose i låget. De fleste termokrus her hos Outnorth er fremstillet i rustfrit stål og er nemme at åbne, når man ønsker en slurk.

Varme drikke, når du har lyst

Nyd en varm drik, når du vil, og hvor du vil. Generelt holder indholdet i termokruset sig varmt i fire timer, men en del modeller kan holde varmen i op mod seks timer. Termokruset er ikke bare praktisk at tage med på udendørseventyret, det er også perfekt at fylde med en varm drik på kontoret, når du ikke vil rende forbi kaffemaskinen alt for mange gange. Investér i et flot og smart termokrus, og du vil altid have en varm drik lige ved hånden.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!