Termokopper

(111 varer)

Termokoppen er din perfekte partner på en længere rejse, udflugt eller en lang dag på kontoret. Fyld kruset med en varm drik og nyd den over længere tid. Et termokrus baserer sig på samme teknik som en termokande, hvilket vil sige, at det er temperaturbestandigt. Det holder din drik varm i fire til seks timer og er grebsvenligt udformet. Hos Outnorth.dk finder du et nøje udvalgt sortiment af termokrus fra mærker som Lifeventure, Primus og Stanley, der fås i flere forskellige farver, og herfra kan du glæde dig til en lækker, varm kop kaffe, te eller måske endda en varm kakao.

Vælg den rette termokop til dig

Når du skal vælge termokop, er det godt at overveje, hvor og hvordan du skal bruge det. Vil du nyde varm kaffe hele vejen til jobbet, er det godt at vælge et krus, som er tilpasset til placeringen i bilens kopholder. Vil du have en varm drik med på en lang gåtur, kan du vælge en model med skjult rum til sukker/tepose i låget. De fleste termokrus her hos Outnorth.dk er fremstillet i rustfrit stål og er nemme at åbne, når man ønsker en slurk. Denne åbning gør det nemt for dig at tage en tår, uden at du behøver skrue låget af eller hælde kaffen op i en separat kop. Nyd din yndlingskaffe direkte fra termokoppen – nemt og lækkert.

Varme drikke, lige når du har lyst

Nyd en varm drik, når du vil, og hvor du vil. Generelt holder indholdet i termokruset sig varmt i fire timer, men en del modeller kan holde varmen i op mod seks timer. Termokoppen er ikke bare praktisk at tage med på udendørseventyret, det er også perfekt at fylde med en varm drik på kontoret, når du ikke vil rende forbi kaffemaskinen alt for mange gange. Eller det kan være, du pendler frem og tilbage til arbejde, og i den forbindelse har brug for en varm kop kaffe til turen. Investér i et flot og smart termokrus, og du vil altid have en varm drik lige ved hånden.

Find din nye termokop her

Her på siden kan du vælge blandt et væld af gode termokopper, der holder kaffen varm, selv når det er ekstra koldt udenfor. Du kan vælge små termokopper, der lige nøjagtig kan rumme en enkelt kop kaffe, men du kan også vælge andre størrelser, så du kan få et par kopper eller tre, når du er på Ligeledes finder du vores termokopper i forskellige designs, og du bestemmer derfor selv, om den skal være gul, blå, rød eller sort, eller om du vil have den klassiske i aluminium. Det bedste af det hele er, at vores termokopper nemt kan være i tasken, og det kræver derfor ikke ekstraordinært meget plads at have en kop kaffe med lige ved hånden.

Dyk ned i vores mange spændende muligheder i dag

Hvad end du er til outdoor-livet eller ej, kan du få masser af glæde af mange af vores spændende produkter lige her. Skal du på trekking, vil du blive glad for at erfare, at vi har alt det, du skal bruge for at kunne lave mad i naturen. Her på siden kan du finde både kogegrej og stegepander, friluftsmad, madbokse, køkkenredskaber og meget andet, der slet ikke er til at undvære, når du er på tur i det fri. Bestil hos os i dag, så sørger vi for hurtig levering.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!