Lygter & Lanterner

(299 varer)

Når du er langt hjemmefra uden elektricitet, er en lygte den perfekte måde at få lys - uden at skulle tænde ild. Er du på fjeldet, og mørket falder på over bjergtoppene, har du brug for en lygte med en lige så god ydelsesevne som en lommelygte. Vi forhandler mindre lygter, som kan være i rygsækken, samt lygter, som ikke bare giver lys, men også varme.

Smarte lyskilder til dine eventyr

Har du ikke mulighed for at tænde ild, eller vil du have varme og lys i teltet, anbefaler vi, at du køber en lygte med begge funktioner. De anvender ofte på gas, men er enkle og nemme at tænde og have med på eventyret.

Falder ingen af Primuslygterne i din smag, skal du tjekke Original Candle Lantern fra UCO. Dette produkt spreder også lys og varme, men fjerner ligeledes fugten fra din lejr, og ved hjælp af et lys, fungerer lygten i op mod ni timer.

Er du en dedikeret backpacker eller ekspert i at klatre, ved du, at oppakningen skal være så komprimeret som muligt. Vælg i dette tilfælde lygten Orbit fra Black Diamond. En lygte med LED-belysning, som kan foldes sammen og giver et behageligt lys. Fungerer også som lommelygte.

Stort lygtesortiment

Uanset hvilken type lygte du leder efter, håber vi, at du finder den her hos os. Hos Outnorth har vi samlet de mest funktionelle, fleksible og praktiske lygter på dagens marked.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!