Lygter & Lanterner

(188 varer)

Når du er langt hjemmefra uden elektricitet, er en lygte den perfekte måde at få lys - uden at skulle tænde ild. Er du på fjeldet, og mørket falder på over bjergtoppene, har du brug for en lygte med en lige så god ydelsesevne som en lommelygte. Vi forhandler mindre lygter, som kan være i rygsækken, samt lygter, som ikke bare giver lys, men også varme.

Smarte lyskilder til dine eventyr

Har du ikke mulighed for at tænde ild, eller vil du have varme og lys i teltet, anbefaler vi, at du køber en lygte med begge funktioner. De anvender ofte på gas, men er enkle og nemme at tænde og have med på eventyret.

Falder ingen af Primuslygterne i din smag, skal du tjekke Original Candle Lantern fra UCO. Dette produkt spreder også lys og varme, men fjerner ligeledes fugten fra din lejr, og ved hjælp af et lys, fungerer lygten i op mod ni timer.

Er du en dedikeret backpacker eller ekspert i at klatre, ved du, at oppakningen skal være så komprimeret som muligt. Vælg i dette tilfælde lygten Orbit fra Black Diamond. En lygte med LED-belysning, som kan foldes sammen og giver et behageligt lys. Fungerer også som lommelygte.

Stort lygtesortiment

Uanset hvilken type lygte du leder efter, håber vi, at du finder den her hos os. Hos Outnorth har vi samlet de mest funktionelle, fleksible og praktiske lygter på dagens marked.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!