Cykellygter

(15 varer)

Hvis du skal ud at cykle om aftenen, er det vigtigt at have god belysning, der sikrer, at andre ser dig, ligesom du selv skal kunne se vejen, du skal cykle på. Ved terræncykling om aftenen og om natten kan en pandelampe være et godt supplement til de almindelige cykellygter, da de giver en god spredning af lyset fra oven, som du kan rette ned mod jorden ved svære passager. Vær sikker på, at du har masser af lys, når du begiver dig ud om aftenen - man kan aldrig være for forsigtig, når det kommer til sin egen og andres sikkerhed.

Hvad loven siger

Loven fastslår klart og tydeligt, at reflekser, strålekastere og lygter er nødvendige, når man kører efter mørkets frembrud (fra solnedgang til solopgang). Har man ikke lys på cyklen, kan der udskrives klækkelige bøder. Du skal have lys både foran og bagved, der tydeligt kan ses i en afstand af 300 meter. Lygten bagtil skal være rød, mens den forreste må være både hvid, blå eller gul . Der bør være en hvidlig refleks i front og en rød refleks bagtil, og på siden skal man kunne se en orange eller hvid refleks. Når det kommer til blinkende lys, er det kun tilladt med blinkende lys på baglygten, hvis blinkefrekvensen ligger på mindst 120 blink i minuttet.

Led Lenser

Led Lenser er et kraftfuldt LED-lys, der leveres fastgjort til et pandebånd. Produktet er designet til barske forhold og kan også anvendes som campinglampe, bæltelampe eller cykellygte. Ved at købe Led Lenser Bike Mount får du mulighed for nemt at forvandle din pandelampe til en cykellygte, da det giver dig mulighed for at fastgøre lampen på styret. På den måde får man en lampe, der kan anvendes på en række forskellige måder til en lav og konkurrencedygtig pris.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!