Pandelamper

(103 varer)

Sig farvel til begrænsninger - anvend en pandelampe

Uanset om du skal ud at vandre, løbe, cykle eller ride, behøver du ikke at være afhængig af dagslyset, i hvert fald ikke hvis du vælger en pandelampe, der passer til netop din aktivitet. Har du eksempelvis arbejdsopgaver, hvor du arbejder med begge hænder og samtidigt arbejder på et mørkt sted, kan det være en stor fordel at anvende en pandelampe. I stedet for at stå med en lommelampe i den ene hånd kan du takket være pandelampen arbejde helt frit med begge hænder.

Hvad adskiller de forskellige pandelamper?

Pandelamper findes i en række forskelligartede varianter. Det, som først og fremmest adskiller dem, er, at de har forskellig lysstyrke. Mange modeller adskilles ligeledes af teknikken, idet enkelte modeller selv kan justere lysstyrken, alt efter hvor mørkt det er. Nogle modeller har en bred lysstråle, andre en smal. I mange tilfælde kan du indstille lyskeglen via en fokuseringsring eller en knapfunktion på pandelampen. De større og stærkere pandelamper vil typisk have en større batteripack, som du er nødsaget til at opbevare et andet sted, f.eks. i rygsækken eller i et etui. Der kan sågar være forskel på pandelampens rem, og det er en smagssag, hvad du foretrækker. Af og til kan det være mere behageligt med en ekstra rem hen over hovedet, så det føles som om, at lampen sidder bedre fast ved bl.a. løb. Visse pandelamper har en hurtig lukning, der bl.a. bevirker, at du nemt kan flytte lampen fra pandebåndet og over til cykelhjelmen eller styret for blot at nævne to eksempler.

Hvilken pandelampe skal du vælge?

Valget bør bero på aktivitet og budget. Skal du blot ud at lufte hunden, behøver du ikke nødvendigvis vælge den pandelampe med den ekstremt gode lysstyrke. Skal du eksempelvis dyrke en aktivitet i høj fart ude i skoven, kan det imidlertid være ganske praktisk at vælge en model med et kraftigt lys, så du både får et længere og/eller bredere synsfelt. Du bør også overveje batterikapaciteten. Skal du ud på en længere tur, bør du vælge en pandelampe med en god batterikapacitet. Går du efter at anvende din pandelampe på cykelturen, kan det være en fordel, hvis du kan spænde den fast på hjelmen eller styret. Der findes kort sagt en række spørgsmål, du bør tage stilling til, inden du vælger din pandelampe.

I Outnorths sortiment finder du pandelamper i alle prisniveauer, der alle har forskelligheder, hvad angår lysstyrke og batteritid. Du finder pandelamper fra kendte brands som Petzl, Silva, Black Diamond og Urberg.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!