Helbred & Hygiene

(141 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
First Aid Kit Large Black
 

Når du skal ud på en rejse, er det smart at pakke så komprimeret som muligt og kun medbringe det mest nødvendige. Her hos Outnorth har vi samlet det smarte rejsetilbehør, som du måske ikke vidste fandtes, eller at du havde brug for! Her finder du alt fra myggemiddel til en smart tissetragt. Kig sortimentet igennem og find det helt rigtige rejsetilbehør.

Stort udbud af rejsetilbehør

Der findes en masse rejsetilbehør, som du slet ikke vidste fandtes, og som kan gøre dit eventyr lettere. Der kommer hele tiden nyt, smart tilbehør på markedet, og når de forskellige produkter pludselig kan købes, undrer vi os over, hvordan vi overhovedet har kunnet levet foruden. Hos Outnorth finder du forskellige ting og sager, som er perfekte til rejsen eller udflugten. Her finder du bl.a. tissetragten, som gør det nemt for piger at tisse stående. Har du brug for at vaske dig, men ikke adgang til rindende vand, kan du vælge en antibakteriel sæbe, som fordufter, når du bruger den. På den måde kan du holde dig ren, selvom du ikke har adgang til brusebad. Insisterer du på at bade, kan du tage rejsebadet med dig, hvor vandet opvarmes af solens stråler. Hæng det op i et træ og nyd at vaske dig ude i naturen. Noget, du altid bør have med på rejsen, er et førstehjælpskit! Du finder forskellige modeller til forskellige aktiviteter her hos os.

Find dine favoritter

Undersøg udbuddet og find favorittilbehøret til dine rejser! Der findes mange forskellige ting her på Outnorth, og vi håber, de bliver anvendelige på eventyret!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!