Kompas

(15 varer)

Et kompas er et praktisk og nyttigt værktøj til navigation. Normalt består det af en magnetisk nål, der kan rotere rundt om en akse. Den ene ende peger så altid mod den nordmagnetiske sydpol, og den anden mod den sydmagnetiske nordpol. Omkring nålen er der en gradueret ring, der bestemmer de andre retninger.

Det er mange forskellige typer af kompasser. Den mest almindelige form for kompas bruges til vandreture, bær- og svampeplukning samt orienteringsløb med kompas. Kompasset er ofte lavet af en gennemsigtig plasticskive med en kurspil og et vridbart kompashus, som viser den nordlige retning. Ved brug drejer man kompashuset i den valgte retning, og når nålen er centreret over kompashusets nordmarkering, viser kompassets kursspil dig retningen af det valgte mål.

Kompasser til vandreture og orienteringsløb

Er du typen, der elsker at vandre i skoven eller i bjergene, kan det være praktisk at have et kompas, og en person, der forstår at håndtere kompasset, er et must. Med hjælp fra et godt kompas kan du hurtigt og nemt navigere, ved at kompasset giver dig et lige og klart billede af kardinalpunkterne. Når du har styr på retningen, kan du nemt og hurtigt orientere kortet i den rigtige retning.

Bestil dit nye kompas online

Et kompas er et særligt redskab for en person, der elsker at være ude i naturen, hvad enten det gælder vandreture, svampeplukning eller orienteringsløb. Hos Outnorth har vi samlet nogle af de bedste kompasser på markedet fra førende producenter i en række forskellige designs. Vi tilbyder bla. håndledskopasser og og tommelfinderkompasser, som du hurtigt og nemt kan bestille online.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!