• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Imprægnering & Tætning

(14 varer)

Imprægnering beskytter og forsegler dit udstyr, så det kan modstå barske og våde forhold.

Med den rigtige imprægnering beskytter du dine sko samt dit tøj mod vand, og ved at pleje dit udstyr på bedste vis forlænger du levetiden. Imprægnering og andre typer af plejemidler er vigtige elementer, så du sikrer, at dit udstyr holder længere og ikke bliver ødelagt af et vådt eventyr.

Vores sortiment omfatter forskellige former for imprægnering, såsom spray, voks, eller andre typer af imprægnering. Den vigtigste funktion er nogenlunde den samme for alle typer, nemlig at være vandafvisende. Anvendelsesområderne er forskellige, så sørg for at anvende den korrekte type imprægnering, alt afhængigt af formålet og materialet.

Vi forhandler en bred vifte af miljørigtige plejemidler, så du kan beskytte dit udstyr på en bæredygtig måde og med god samvittighed kan tage det med ud i landskabet.

Brug en velegnet imprægnering, alt afhængigt af hvad der skal beskyttes

Der findes en række produkter inden for imprægnering og beskyttelse på dagens marked, og det er derfor essentielt at anvende den rigtige type, der egner sig til det materiale, der skal behandles.Gore-Tex er fra begyndelsen beskyttet af en særlig type imprægnering, der er vandafvisende. Efter en lang og hård anvendelse kan beskyttelsen imidlertid blive reduceret, hvorfor den skal optimeres. Dette mærker du ved, at beklædningsgenstandens evne til at afvise vand forringes. Det er derefter vigtigt at imprægnere beklædningsgenstanden, så den kan genvinde sin oprindelige funktion med en imprægnering, der egner sig til et Gore-Tex materiale.Foruden en klassisk imprægnering af sko og tøj tilbyder vi også beskyttende produkter til forskellige former for udstyr. I udvalget finder du alt fra imprægnering med UV-beskyttelse til telte og en gummispatel til tætning af eksempelvis gummistøvler.Visse typer imprægnering har behov for at blive aktiveret


Enkelte imprægneringsprodukter skal aktiveres. Fremgangsmåden afhænger af fabrikat og brug. Læs derfor altid beskrivelsen på emballagen.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!