Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Med en skridttæller holder du styr på, hvor langt du går eller løber. Gennem din kontakt med underlaget måler tælleren dine skridt for dig, og du kan derefter se, hvordan du kommer længere og længere. Her finder du de skridttællere, der er nemme at komme i gang med, så det er bare at begynde din motionsform, om det er gang eller løb.

Motivér dig selv ved hjælp af en skridttæller

Når du går eller løber, kan det undertiden være svært at finde motivationen og holde styr på, hvor langt man kommer. Med en skridttæller kan du nemt sætte nogle konkrete mål. Hvor længe skal du bevæge dig? Du kan nemt se, hvor langt du er fra målet.

En skridttæller gør både løb og gang meget sjovere. De fleste mennesker, der har prøvet en skridttæller, kan bevidne, at det giver en større motivation til at gå eller løbe længere - og oftere. De højere og højere tal på skridttælleren gør, at du bliver fyldt med stolthed over, hvor langt du har gået.

Udfordr kollegerne og se, hvem der går længst

Ved at udfordre venner eller kolleger til at bruge skridttælleren kan motivationen øges for alle involverede parter. Ikke mindst gør skridttælleren dig mere aktiv, selv på arbejdet, så det betaler sig at gå et par ekstra omgange. Måske er der lige et par ekstra ting, der skal hentes?

WHO anbefaler, at man går 10.000 skridt pr. dag, hvis man vil opretholde en sund livsstil. Dette svarer til ca. 6 km, men afhænger naturligvis af, hvor lange skridt du tager. 

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!