Slackline

(9 varer)
Blank

Anbefalet

180 bpm
Slackline Set G2 Yellow
 

At gå på line er ikke længere kun for avancerede akrobater. En slackline er en bredere line, der nemt kan spændes op mellem to træer. Nu er det bare at komme i gang. En slackline er ideel til at træne balance eller som sjov leg for voksne såvel som for de yngste. Med et slacklinesæt sætter du selv grænserne for, hvor avanceret træningen skal være - vil du træne din balance lidt over jorden, eller vil du gerne lave hop og tricks?

Hos Outnorth finder du slacklines og dertilhørende udstyr, herunder Gibbon Slacklines fra Tyskland og fra det norske House of Hygge. De er nemme at montere og kan nemt tages med på turen eller udflugten. Det er også en sjov ting at samles omkring for både store og små eventyrere.

Træning med slackline

Når du bruger en slackline, skal et stort antal muskler i kroppen være i stand til at holde balancen. Det gør det til en alsidig form for motion. Når det kommer til at holde balancen, er det svært at tænke på mere end det næste skridt, hvilket også gør aktiviteten dejligt afslappende for sindet.

Det er super sjovt at bruge en slackline, og det kan hurtigt udvikle sig til en udfordrende leg med vennerne. Konkurrér for at se, hvem der kan gå længst og lave de bedste tricks. For dem, der er tiltrukket af den mere avancerede del af slacklines, kan der hentes masser af inspiration, bl.a. via appen Gibbons Slackline App.

Beskyttelse, der forhindrer skader på træet

Hvis du bruger din slackline ofte og på samme sted, kan træet, du spænder linen på, blive udsat for skader. Brug her vores tilbehør, så du med god samvittighed kan bruge dit udstyr ofte, helt uden at beskadige barken.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!