Alpin Skistøvler

(39 varer)

Et par gode skistøvler er nok den vigtigste komponent i dit skiudstyr. Der er få ting, der kan ødelægge en dag på pisterne på samme måde som et par ømme fødder grundet et par støvler, der ikke sidder godt på foden. Derfor har vi samlet lidt praktiske tips til dig, som du bør gennemlæse, inden du bestiller dine nye skistøvler fra os på Outnorth.

Find dine alpinstøvler

Den første ting, du skal gøre, er at klassificere dig selv som skiløber. Er du nybegynder, amatør eller en erfaren skiløber? Hvis du er en erfaren skiløber, skal du vælge en støvle med en højere flexværdi, så støvlen skal klare kraftoverførslen til skien, når du ligger tryk på støvlen og skien gennem svinget.

Er du en mere legesyg skiløber, og foretrækker du at løbe en del i skiparken, skal du satse på en noget blødere støvle. Foretrækker du derimod velpræparede pister, bør du gå efter en mere stabil og stiv støvle.

Find den rigtige størrelse

At købe alpine skistøvler online er ikke mere kompliceret, end hvis man køber dem i butikken, da størrelserne er angivet i de såkaldte Mondo-størrelser, hvilket modsvarer centimetermålene indvendigt. Vil du finde de nøjagtige mål, er det lettest at tage et stykke papir og en kuglepen. Stil dig derefter mod en væg og på selve papiret. Lav en markering bag hælen, og dér, hvor dine tæer slutter. Mål afstanden. Kig dernæst på bredden af læsten, som er det bredeste punkt på støvlen. Sammenlign med den bredeste del af din fod, så du kan afgøre, om du har en smal, mellem eller bred fod.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!