Alpin Stave

(61 varer)

Alpinstave fås i mange forskellige modeller og materialer og i en varierende længde. Der er fordele ved hver model, men det vigtigste er, at du finder en stav, der passer til dig og dit skiløb. Her på Outnorth finder du altid klassiske stave i aluminium, komposit eller kulfiber, der fås i forskellige prisklasser.

Vælg den rigtige længde på dine alpinstave

En af de vigtigste ting, når du køber nye stave, foruden valget af materiale, er længden. Den nemmeste metode til at finde den rette længde på staven til dit skiløb, er ved at stå med rank ryg. Hold derefter armene langs siden og bøj din arm, så vinklen mellem overarm og underarm er 90 grader. Derefter måler du afstanden mellem hånden og gulvet og tilføjer 3-5 cm, hvilket giver dig en god længde på staven.

Flere af vores stave er udstyret med en såkaldt FlickLock-låsning, der sikrer, at du hurtigt og nemt kan justere længden på stavene. Det betyder også, at flere personer i familien kan dele stavene, hvis man ikke skal løbe på ski samtidigt.

Køb dine stave online

Der er flere fordele ved at købe dine nye stave hos os. For det første slipper du for at stå og bøvle i en butik, og for det andet kan du i ro og mag læse om hvert produkt, inden du foretager dit endelige valg. Hvis du har brug for hjælp til at vælge et produkt, kan du selvfølgelig altid kontakte vores kundeservice, der hellere end gerne hjælper dig. Vi ser frem til at modtage din bestilling!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!