Langrendsski Bindinger

(28 varer)

Når dit udstyr fungerer perfekt, kan det være en stor glæde at løbe gennem de nordiske vinterskove. Fungerer udstyret imidlertid ikke korrekt, stiller det store krav og kan forhindre dig i at dyrke dine fritidsaktiviteter til fulde. Vær derfor omhyggelig, når du vælger bindinger såvel som ski og støvler. Find det sæt, du virkelig er tilfreds med, og som er tilpasset din kørestil, kropsbygning og niveau.

Hvad du skal overveje, når du køber bindinger online

Hvis det er første gang, du køber bindinger, bør du tænke over, hvilken type binding der passer bedst til dig og din kørestil. Der er grundlæggende to forskellige typer af bindinger - Salomons SNS og Rottefellas NNN, og de har begge deres fordele og ulemper. NNN-bindingerne gør det nemt at justere, hvor på skien du vil have bindingen, men kræver, at du har en ski, der er tilpasset til NNN-systemet, da de fastgøres i en plade på skien. SNS-bindingerne kan benyttes på alle ski, da de skrues direkte på skien, og de er med deres to beslag en mere stabil løsning end NNN. Hvis du er usikker, skal du blot prøve dig frem, så du finder en løsning, der passer til dig og din stil. Når du har valgt din binding, er det vigtigt, at du vælger ski og støvler, der passer ind i denne binding, eller omvendt. Vi anbefaler, at du vælger bindinger og støvler af samme mærke, så du opnår den bedste kompatibilitet.

Spørg os på Outnorth

Synes du, det er svært at vælge de helt rigtige bindinger? Tøv ikke med at kontakte os via e-mail eller telefon for at få gode råd fra vores erfarne medarbejdere. Du kan finde kontaktoplysninger til vores kundeservice, hvor du også kan få svar på andre spørgsmål om leveringstid, returret og lignende.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!