Rulleski

(28 varer)

Elsker du langrendsskiløb, er det sjældent en god nyhed, når sne og frost forsvinder fra jorden. Heldigvis findes der rulleski! At stå på rulleski er perfekt for alle, der ønsker at holde formen, selv når vinteren er et overstået kapitel. På den måde kan du være mere end klar, når sneen endelig viser sig!

Hos os finder du rulleski i både skatevarianten og den klassiske stil. Her findes der noget for både motionister og erfarne Vasa-skiløbere. Vi tilbyder produkter fra mærker som Elpex, Swenor og Fischer.

Vigtigt at tænke på ved køb af rulleski

Det er meget individuelt, hvilke ski man har det bedst med, men der findes en række ting, man bør overveje ved et køb. Overvej først, hvad du skal bruge dine rulleski til. Er det for at holde gang i skitræningen, eller vil du lære at stå på rulleski? Her er det smartest med en lidt bredere model. Er du mere erfaren, eller ønsker du større udfordringer, så gå i stedet efter et par ski med smallere hjul. Du skal også tænke på, om du ønsker skatevarianten eller den klassiske stil. Ski, der er tilpasset skate, har ofte større, men smallere hjul samt en kortere form.

Træner du op til Vasaløbet, siger det sig selv, at rulleski i en lignende udformning er at foretrække, altså rulleski til klassisk løb. Skal du stå i områder med dårlig asfalt, findes der sågar offroad-ski.

Der findes rulleski med og uden bremse. Hvis du er nybegynder og blot vil i gang med træningen, findes der færdige pakker med alt, hvad du skal bruge til at forlænge skisæsonen.

Beskyttelsesudstyr

Visse rulleski kommer ganske vist med bremser, men falder du, styrter du hårdt. En hjelm er som ved cykling et must, og er du nybegynder, kan det være rart med ekstra beksyttelse, så du føler dig tryg og kan stå mere afslappet.

Skal du stå på rulleski, når det er mørkt udenfor, er det nødvendigt med en refleksvest, så andre trafikanter kan se dig på din vej. Det kan også være rart med handsker, som giver et bedre greb og beskytter mod vabler. Også solbriller kan være en god form for beskyttelse - både mod sol, grus og eventuelle medløberes stave.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!