Alpinski

(42 varer)

Når du skal købe et par nye alpinski, kan du vælge mellem forskellige skityper, der egner sig til forskellige former for skiløb. Skal du ud på pisterne, er et par carvingski de bedst egnede, da de er meget nemme at løbe med på et fast underlag. Vil du i stedet muntre dig uden for de præparerede pister, bør du fokusere på et par all-mountain ski, der er en slags all-round ski, der også fungerer godt i puddersne.

Hos os på Outnorth kan du finde forskellige former for alpinski, der kommer fra kendte producenter. Skiene fås i flere prisklasser, der passer til både mænd, kvinder og børn.

At vælge den rigtige længde på skiene

Det kan være lidt tricky at finde den optimale længde på dine ski, da der ikke er nogen skabelon for, hvilken længde du bør vælge. Her spiller ting som følelse og erfaring ind. Som regel kræver de længere ski ofte mere erfaring, men de kan til gengæld give en bedre balance i luften og en højere fart. Hvis du ikke er så vant til at stå på ski, er et par kortere ski et ideelt valg, da de generelt er meget lette at løbe på. Men skal vi anbefale en god længde, der fungerer godt, kan vi sige, at de almindelige pisteski bør være ca. 10-15 cm kortere end skiløberen.

Længdestivhed på dine alpine ski

Når du skal finde stivheden på dine alpine ski, findes der igen nogle ting, du bør have in mente. Blødere ski i længderetningen er lettere for nybegyndere og andre, der løber ved en lav til normal fart, men de kan opleves som ustabile ved højere hastigheder. Ski, der er stive på langsiden, er sværere at dreje med, men bliver til gengæld meget mere stabile ved en høj hastighed. Dermed passer de bedre til de erfarne skiløbere.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!