• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Langrendsski Støvler NNN

(24 varer)

Skiløb er for mange den ultimative vinterfornøjelse. At løbe ned gennem et nordisk vinterlandskab en smuk januar morgen er en oplevelse for livet. Vil du nyde dit skiløb på den bedste mulige måde, er det vigtigt, at du vælger det rigtige udstyr. Her hos os på Outnorth finder du stort set alt inden for skiudstyr, og du kan altid trygt regne med, at vores produkter er af den bedste kvalitet. Vores skatestøvler fra de førende mærker fås i mange forskellige modeller og farver. Sørg for, at du får en støvle, der matcher din binding.

Find den rigtige størrelse

Når det kommer til skatestøvler, hvor foden skal klare en stor belastning fra alle retninger, er det især vigtigt, at du finder den perfekte størrelse. Den skal helst være lidt længere end din fod, så du får lidt plads foran tæerne, hvorfor støvlen ikke klemmer, men stadig sidder fast rundt om foden, så du får en god støtte, når du løber.

At vælge den rigtige binding - SNS eller NNN

Der er i øjeblikket to typer af bindingssystemer på markedet, SNS og NNN. Af de mærker, vi forhandler her på Outnorth, anvender Madshus, Alpina, Rossignol og Fischer NNN-bindinger, mens Salomon benytter en SNS-binding. NNN-bindingens største fordel er, at det er nemt at flytte frem og tilbage på skien, hvorfor du bliver i stand til at finde den perfekte position. SNS-bindingen beskrives som en mere komfortabel binding med en større stabilitet og mindre pres på tæerne.

Vil du finde den type, der passer til netop dig, skal du blot prøve dig frem. Det er vigtigt, at du køber en skistøvle, som er tilpasset til den binding, du har på skien. Det ideelle er, at bindingen og støvlen er af samme mærke, så du opnår den bedste kompatibilitet.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!