Turskiløb

(155 varer)

Når du skal købe nye turski, er der nogle ting, du skal overveje. Skal de anvendes i skoven, i meget løs sne, i fjeldene eller til topture? Når du køber ski, spiller både vægt, højde og løbeteknik en stor rolle, da det er via vægten, at man slider på skiene. Hvis man eksempelvis vælger en for hård ski, kan man ikke trykke spændet ned, hvilket bevirker, at man nemt havner i bagvægt. Skien må heller ikke være for blød, for så kommer man til at skulle strække sig frem, når man løber ned ad pisten. Her på Outnorth finder du flere forskellige modeller, der fungerer til forskellige miljøer, uanset hvilke mål du har sat for dit skiløb.

Turski til et varierende terræn

Der er masser af forskellige skityper, og de har alle forskellige karakteristika. Nogle ski er udviklet til et hurtigt skiløb på stejle skråninger, mens andre ski er designet til et langsomt løb i de snedækkede landskaber. Turski er en skitype, der er designet til at blive anvendt på de længere skiture. Man kan både løbe langsomt og hurtigt med dem. Skiene adskiller sig fra eksempelvis langrendsski, idet rammen rundt om skiene er lavet i stål. Turski er et perfekt valg, når du skal på lange fjeldture, og de fungerer fremragende til skiløb i et urørt terræn.

Supplerende udstyr til dine turski

Foruden selve skiene får du også brug for et par stave, og disse skal også være tilpasset efter din kropsbygning. Det sædvanlige skøn er, at stavene bør være omkring 25 til 30 centimeter kortere end din højde, men hvis du er usikker på længden, kan du altid satse på stave, der kan justeres. Og glem ikke det vigtigste af alt, hjelmen.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!