Turskistøvler

(12 varer)

I de seneste år er der sket meget inden for udviklingen af støvler. Tidligere var det ret almindeligt, at man nærmest blev tvunget til at vælge mellem funktion og komfort, men med nutidens moderne turstøvler behøver du ikke længere gå på kompromis. I vores sortiment af turstøvler finder du i dag komfortable støvler af en høj kvalitet fra førende producenter som Lundhags, Alpina og Fischer.

Hold dine fødder tørre og varme

Mange af vores støvler fungerer fint til både turski og langtursskøjter og har de egenskaber, at de frastøder fugt og samtidig holder dine fødder varme. Mange af støvlerne har endvidere en udtagelig indersål, så du kan erstatte eller vaske denne efter behov. Ved at tage hånd om sålerne i støvlen slipper du for en dårlig lugt og kan uden større komplikationer holde dine støvler friske i længere tid. Desuden har vi satset på at forhandle modeller, der tilbyder en god støtte til dine fødder takket være en anatomisk udformet fodseng, der gør det muligt at bære dine støvler i timevis uden at få ømme fødder.

Køb dine turski online

Der er flere fordele ved at shoppe dine nye turstøvler hos os. For det første slipper du for en lang kø inde i butikken, og for det andet kan du i ro og mag læse om hvert produkt, inden du foretager dit endelige valg. Hvis du har brug for hjælp til at vælge et produkt, kan du selvfølgelig altid kontakte vores kundeservice, så vi kan give dig gode tips. Hos os får du altid fri fragt over 395 kr, gratis retur, prisgaranti og åbent køb!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!