Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Cykelvogne

(12 varer)

Cykelvogn – perfekt til den moderne børnefamilie!

Cykelvogne er ikke alene praktiske, når du skal handle ind og hente børn – de er også bedre for miljøet og din sundhed end en almindelig bil! Find en cykelvogn, der passer til dig og dine børn blandt vores store udvalg af populære cykelvogne fra populære mærker som bl.a. Thule. Bestil hos Outnorth.dk i dag med fri levering!

Her gør cykelvognen en stor forskel

Du vil helt sikkert få glæde af en ny cykelvogn, hvis du:

Cykelvogne med høj komfort og sikkerhed

Cykelvognen er et hit, når du har små børn, der skal hentes og bringes inden for en overskuelig afstand. De praktiske anhængere har nemlig høj komfort og sikkerhed for dig og dine børn. Flere cykelvognene kan endda tages af cyklen, og bruges som en klapvogn til de mindste, når du har lyst til at gå eller løbe en tur med dit barn. Så længe du har cykelvognens tredje hjul med i bagagerummet, tager det kun et splitsekund at konvertere cykelvognen til en joggingvogn!

Vælg den rigtige cykelvogn til dig og din familie

De fleste danskere betragter købet af en cykelvogn som lidt af en investering. Vil du være sikker på, at cykelvognen lever op til alle dine forventninger og behov, anbefaler vi hos Outnorth.dk derfor altid, at du er særligt opmærksom på:

Cykelvogne til cykelture og arbejde

Skal du og familien på en længere cykeltur, er det oplagt at investere i en cykelanhænger, hvor der er plads til jeres oppakning, telt og cykelgrej. Ved du allerede nu, at I skal cykle i varieret terræn og på små veje, kan du med fordel købe en mindre cykelvogn og evt. et par solide cykeltasker til turen. Cykelanhængeren er også helt perfekt, hvis du arbejder som avisdreng eller lign. Når du har fundet en cykelvogn eller -anhænger, der passer til dig og dine børn, er det nemt at bestille den hos Outnorth.dk. Vi betaler selvfølgelig for fragten, hvis du bestiller for mere end 449 kr.!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!