Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Tagbegagebærer

(10 varer)

Hvis du har en bil og ofte tager ud på mindre udflugter eller egentlige kør selv ferier er tagbagagebæreren et uundværligt tilbehør, da den gør det nemmere at pakke bilen, ligesom du får en sikker opbevaring. Hos os finder du tagbagagebærere til de fleste bilmodeller. Vores modeller har en bredde på henholdsvis 120 og 127 centimeter samt en beskyttende gummibelægning, der beskytter bilens overflade mod slid. Bortset fra tagbagagebærere kan du også finde praktiske kajakholdere, der er specielt fremstillet til at lette transporten af kajakker på bilens tag.

Fundamentet for en nem transport

Thules tagbagagebærer danner grundlag for mange af de transportløsninger, som du kan montere på bilen, såsom skiholder, cykelholder, tagbokse eller kajakholder - produkter, du kan finde her på Outnorth. Med en tagbagagebærer på din bil får du en yderst fleksibel transportløsning, som nemt og problemfrit kan veksles mellem forskellige udvidelser og applikationer. Alle udvidelser fra Thule virker på alle tagbagagebærere, som du kan finde her, og du kan nemt installere dem uden brug af værktøj. Har du spørgsmål til valget af tagbagagebærere eller andre redskabstyper, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice.

Korrekt tagbagagebærer til din bil

Det er desværre ikke alle tagbagagebærere, der passer til alle biler. Hvis du går ind på Thules hjemmeside og klikker dig frem til deres købsguide, kan du søge på din bil for at finde ud af, hvilke tagbagagebærer der passer til denne specifikke model. Er det svært for dig at finde information om den tagbagagebærer, der passer til din bil, kan du også kontakte os direkte, så en af vores eksperter kan hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!