Vintersport Holdere

(5 varer)

Her finder du praktiske skiholdere af den højeste kvalitet. De passer direkte på alle Thules tagbøjler og er lette at montere. I vores katalog finder du holdere, hvor der er plads til op mod seks par ski eller fire snowboards, og har du brug for mere plads end det, kan du altid købe et ekstra sæt. Med en god skiholder kan du nemt transportere dine ski til og fra bjerget eller skisporet uden problemer.

Fordelen med skiholdere

Har du virkelig brug for en skiholder til transporten af dine ski? Eller er det mon nok med en tagboks, eller kan du rent faktisk have dem i bilen? Det, du vinder ved at have dine ski eller boards fastgjort i en skiholder, er, at de holdes på rette plads, hvilket indebærer, at du minimerer risikoen for beskadigelse under transporten. I en tagboks eller med opbevaring inde i bilen sker der nemt det, at skiene kastes rundt, og dermed risikerer du som sagt, at der kan være skader på skiene såvel som på bilen, når du ankommer til destinationen. En skiholder sikrer også, at du får mere plads i bilen til anden oppakning.

Thule

Thule er en af de førende virksomheder, når det gælder praktiske transportløsninger til bilen. Den svenske virksomhed har siden opstarten i 1942 udviklet sig til at blive et internationalt mærke, der i dag er førende inden for sin niche. Foruden skiholdere producerer Thule også tagbokse, cykelholdere og tagbagagebærere. Deres skiholdere regnes af mange som værende blandt de bedste på markedet, og her på Outnorth kan du altid finde deres produkter til favorable priser. Køb Thules skiholdere allerede i dag og få dem leveret til din bopæl inden for få dage.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!