GPS

(20 varer)

GPS står for Global Positioning System og er et system til satellitnavigation. Teknikken blev udviklet i 1970’erne, men det blev ikke sat i drift før 1994.

Nutidens GPS'er kommunikerer med mindst 24 satellitter, hvilket gør det muligt for enhver med en GPS-modtager at bestemme sin position. Det har ingen betydning, hvor på jorden du er, om det er dag eller nat eller voldsomt vejr - teknikken er den samme og fungerer ligegyldigt hvad.

Navigerer dig i den rigtige retning

En GPS er for mange en naturlig del af hverdagen. Måske har du en GPS i bilen, eller måske tager du den med dig ud på havet eller op i fjeldene. Slip for bøvl med kort og kompas, dit eventyr bliver betragteligt sjovere med en funktionel GPS fra Garmin.

Er du vandrer af rang, er eTrex fra Garmin et nemt valg. Det er en håndbåren GPS med et verdensomspændende basiskort til vandring. eTrex er vandtæt og slidstærk, og uanset hvor i verden du befinder dig, klarer den selv de mest farefulde eventyr. Vandr smartere og spar tid med en letaflæselig og funktionel eTrex.

Har du brug for at have hænderne fri på dit eventyr, finder du Foretrex 401 hos Outnorth. En håndledsbåren GPS designet til udendørsaktiviteter. Skal du surfe, sejle eller løbe på ski, fæstner du hurtigt Foretrex 402 på armen for at få hjælp til at finde vej, måle afstand, fart, kurs og anden nødvendig information, som støtter dit eventyr.

Vælg en GPS, som passer til dine eventyr

Overvej, hvornår på eventyret du får brug for en GPS. Måske skal du ud på flere forskellige slags eventyr og vil derfor investere i mere end en GPS? Hos Outnorth finder du et nøje udvalgt sortiment af GPS'er til forskellige behov, og vi håber, at du finder din favorit her.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!