Lighter & Tændstål

(50 varer)

Tændstål er et redskab, der anvendes til at skabe gnister ved bålet. Det første tændstål blev anvendt sammen med et stykke flint og en smule fyrsvamp for at skabe ild. Denne metode så man op gennem den yngre stenalder. I dag har vi væsentlig mere avancerede og letanvendelige tændstål, der består af en stav i en magnesiumlegering. Der trækkes en skarp skålkant mod denne, det kan f.eks. være knivbladets ryg, hvilket er med til at fremkalde gnister.

Efterlad tændstikkerne derhjemme

Skal du og familien ud på et vaskeægte friluftseventyr, er det sandsynligt, at I medbringer et stormkøkken til gas eller sprit. Tændstikkerne fungerer fint, men er det fugtigt, eller kommer der kraftige vindstød, kan det være svært at få ordentlig gang i ilden. Med et tændstål sætter du hurtigt fut i stormkøkkenet!

Hos Outnorth finder du et bredt udvalg af tændstål, og en af de pålidelige klassikere er Firesteel Scout 2.0 fra Light my fire. Oprindeligt blev Firesteel udviklet til den svenske hær, men i dag anvendes produktet flittigt af alle friluftselskere. Med et Firesteel tændstål kan du lave ild, uanset hvor du skal hen. Det er desuden udstyret med en nødfløjte.

Du kan købe Firesteel i flere forskellige varianter. En praktisk variant er LIG Swedish fireknife, som er et samarbejde mellem Firesteel og Mora of Sweden. Denne kombination gør det muligt at rense din nyfangede fisk, kløve brænde og lave et bål, så fisken kan tilberedes. Ret genialt!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!