Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Save

(11 varer)

Saven har flere forskellige anvendelsesområder og er et praktisk værktøj. Du er måske i gang med at bygge en konstruktion, der kan skabe læ i lejren. Eller måske skal du bruge din sav til at beskære buske og grene. Hos Outnorth finder du smarte save, som kan klappes sammen, og de fås desuden i forskellige størrelser, så du nemt kan tage værktøjet med på dine eventyr. Din sav kan naturligvis både anvendes derhjemme i haven eller til hobbyprojekterne. Vi forhandler save fra mærker som EKA, Ortovox og Fiskars.

Vælg efter behov

Når vi sammensætter sortimentet på Outnorth, kigger vi altid på funktionen som noget af det første. Det skal være nemt at tage sin sav med på eventyr, og derfor er flere af modellerne sammenklappelige, så du nemt kan pakke dem ned i rygsækken og kan bruge dem lige så ofte, som det bliver nødvendigt. De lidt større save er et godt valg, når du saver i træ eller skal beskære en busk og lignende.

Er du på eventyr i vildmarken, og får du brug for at bygge en form for snebeskyttelse, vil du ganske givet blive overrasket over, hvor tung sneen egentlig er. Det er her, du kommer til at værdsætte snesaven fra Ortovox. Kræver dit eventyr en minimal oppakning, er en trådsav et fint alternativ. Den er nem at klappe sammen og kan opbevares i rygsækken. En trådsav kan save gennem træ, plast, ben og meget andet. Former du en kraftig gren til en bue og binder den sammen med tråden, har du en buesav.

Plej din sav

Har du anvendt din sav til at save i grene og træstammer, kan det være en god ting at rengøre saven efterfølgende. Så undgår du nemlig at overføre eventuelle sygdomme fra træet til det nye træ. Er saven sammenklappelig, anbefaler vi, at du olierer de bevægelige dele hen mod slutningen af sæsonen, så du forlænger levetiden. Tænk også på at tørre savklingen af, hvis den bliver fugtig, ligesom du bør styr på låsefunktionen, så du undgår ulykker.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!