Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Strygestål

(7 varer)

Der findes ikke noget mere irriterende end at skulle tilberede maden med en sløv kniv. Du kan dog selv gøre meget for at undgå dette. Tænk altid på at vaske kniven og opbevar endvidere dine knive i en knivblok eller på en metalskinne på væggen. Lægger du knivene ned i skuffen, hvor de kan ligge og skrabe mod hinanden, bliver de hurtigt sløve. Mange tror, at man er nødsaget til at indlevere sine knive hos en fagmand for at få dem slebet, men du kan selv slibe dine knive derhjemme. Hos Outnorth finder du strygestål, der gør dine knive skarpe. Sørg blot for at vælge det rigtige strygestål til dine knive. Vi forhandler strygestål fra mærker som EKA, Buck og Fällkniven.


Strygestål, der kan tages med på turen


Hos Outnorth finder du strygestål, der nemt kan tages med på turen. Det gælder bl.a. Diamond pocket sharpener fra Buck, som er et strygestål i lommeformat. Det er holdbart og kan fint tages med ud i skoven. Vi forhandler også Combisharp fra EKA, som passer til alle knive via en smart sugekop, der hjælper med at øge stabiliteten. Modellen fungerer lige så godt i jagthytten som i campingvognen. Går du efter et strygestål, der kan klare alle skæreopgaver, kan du vælge diamant-strygestålet, der består af syntetiske safirer. Diamant/keram er et hårdt materiale, der kan slibe alle ståltyper.


Det perfekte valg til din kniv


Det er vigtigt, at du ved, hvilken slibetype der passer bedst til din kniv. Vælg dernæst et slibestål, der passer til din situation. Det gør det nemmere at slibe kniven, uanset omstændighederne. Foruden strygestål kan du også vælge et nøje udvalgt sortiment inden for knive til køkken- og friluftslivet. Find din kniv og dit strygestål hos Outnorth.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!