Vandrestave

(34 varer)

Uanset om du skal ud at vandre eller på tur i fjeldene, er det klogt at investere i et par rigtig gode stave. Her hos Outnorth finder du stave til en række forskellige formål, og de kommer fra velkendte producenter. I vores katalog finder du bl.a. turstave, som kommer fra MSR, SkiTrab og Komperdell. Fælles for alle vores turstave er, at de er fremstillet af holdbare materialer og holder en høj kvalitet, hvilket bevirker, at du med god samvittighed kan benytte dine stave, uanset hvor du befinder dig. Stavene er tilpasset vores skandinaviske klima og klarer sig fremragende i såvel et fladt som et kuperet terræn.

Kunsten at vælge den rigtige vandrestav

Hvis det er første gang, du skal købe et par vandrestave, er der et par forskellige ting, du skal overveje, før du foretager din bestilling. Først bør du tænke over, hvad formålet med stavene er, hvilke egenskaber du efterspørger, samt finde den prisklasse, der passer til din tegnebog.

Flere af vores stave er fremstillet af karbon, hvilket gør dem egnede til hårde ture med pulk og en stor oppakning. Vi forhandler også stave, der er fremstillet af et let og stærkt flyaluminium, der fungerer godt i et kuperet terræn og er specielt velegnet til lange ture takket være den lave vægt.

Justerbare vandrestave

De fleste af vores vandrestave er justerbare, når det kommer til længden og anvendelsesområdet. Mange af stavene er endvidere udstyret med et praktisk et-hånds-system, der gør, at du ikke behøver at tage handskerne af, hvilket er smart under de kolde vejrforhold.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!