Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Vandflasker

(397 varer)

Vandflasker er en naturlig del af tilbehøret, når du lever et aktivt liv. Når du vandrer, løber, cykler eller på anden måde er fysisk aktiv, skal kroppen hydreres for at fungere og yde optimalt. Vi har et stort udvalg af vandflasker, som passer til alle formål. Køb vandflasker her hos Outnorth.dk.

Her gør vandflasker en forskel

Du vil sætte pris en god vandflaske, når du:

Vælg de rigtige vandflasker

Vand er en naturlig drik og kilde til energi. Vand påvirker dit helbred og kan forandre vitaliteten af dit hår, dine negle og din hud. Din krop har brug for omkring 1,5 liter vand om dagen, alt afhængigt af din højde og vægt. Er du fysisk aktiv, eller befinder du dig i et varmt klima, har kroppen brug for at få påfyldt væske gennem hele dagen.

Vandflasken i dag er ikke bare en nødvendighed ved sport eller længere friluftseventyr, den er også et modetilbehør. Derfor har vi samlet et varieret sortiment med vandflasker fra mærker som Contigo, Klean Kanteen og Nalgene.

Vand er en ren helsedrik, og eftersom den er lettilgængelig, tager mange den for givet og vælger derfor en anden drik først. Derfor er vandflaskerne i sortimentet både farveglade og flot udformede, hvilket gør vanddrikningen noget sjovere. Vælg mellem vandflasker i miljøvenlig plast eller rustfrit stål. Gå desuden efter den propkonstruktion, der passer bedst til dig og dine aktiviteter. Vi synes, at man aldrig kan få for mange vandflasker, så lad dine familiemedlemmer vælge deres favorit og tag sammen ud på de spændende eventyr.

Når du skal finde de rette vandflasker, bør du specielt være opmærksom på:

Sørg for at have vand til hele turen

Hvis du skal på en længere tur, f.eks. en lang vandretur, løbetur eller lignende, har du sikkert brug for mere vand, end der kan være i en enkelt flaske. Specielt skal du huske på, at længere ture i varmt vejr, kræver meget væske.

En løsning er selvfølgelig at medbringe flere vandflasker, men de vil fylde meget i oppakningen.

I disse tilfælde kan et drikkesystem være en ideel løsning. Et drikkesystem består af en væskeblære, der nærmest kan sammenlignes med en blød pose. Væskeblæren kan i reglen indeholde fra 1,5 liter til 3 liter vand, alt efter model.

Væskesystemet fyldes med vand inden turens start og opbevares i en rygsæk. Fra væskeblæren trækkes der en slange op til munden, som du kan suge vand igennem.

En stor fordel ved de bløde væskeblærer er, at de let kan tilpasses i rygsækken, og at vandet ikke skvulper rundt når du bevæger dig.

Væskesystemet er genialt til race, hvor du ikke ønsker at bruge tid på at stoppe op for at drikke. Se alle vores væskesystemer her.

Hvis du skal helt derud, hvor det ikke er muligt at få rent vand fra hanen, kan du supplere dine vandflasker med et vandrensningssystem. Ved hjælp af dette system kan du let rense vand fra søer og vandløb og tappe det direkte på dine drikkedunke. På den måde kan du nemt og hurtigt omdanne vandet til rent drikkevand.

Støt op om miljø og bæredygtighed

Ved at bruge vandflasker, der kan genfyldes, er du med til at støtte op om bæredygtighed og dermed et sundere miljø. Engangsvandflasker kan i nogle tilfælde være praktiske, men du bør af hygiejniske grunde ikke genbruge dem. Derfor er en vandflaske fra vores udvalg en bedre miljømæssig løsning.

En del af den bæredygtige tankegang går ud på, at vores produkter skal holde længst muligt, inden vi skifter dem ud. Derfor vil det være en god idé at købe vandflasker i god kvalitet.

Hvis du helt vil undgå plastik, har vi også et bredt udvalg i vandflasker i stål.

Vandflasker til hele familien

Hos Outnorth.dk finder du vandflasker til hele familien. Klean Kanteen fremstiller flasker, som passer til de små børnehænder. Låget er BPA-frit, mens den bløde silikonetud er sikker for børnenes tænder. Vandflasken er god i kopholderen i bilen, barnevognen eller i rygsækken på aktive eventyr. Hos Outnorth.dk finder du vandflasker, som er tilpasset forskellige aktiviteter, bl.a. klatring. Da vi sammensatte sortimentet, forestillede vi os de forskellige situationer, hvor en vandflaske er et naturligt indslag, men hvor den samtidig skal være praktisk og ej en belastning.

Når du har besluttet dig for, hvilke vandflasker der passer til dig og familien, så bestil dem her hos Outnorth.dk. Vi sørger for at afsende din bestilling inden for ganske få dage, så du hurtigt kan få glæde af vandflaskerne.

Vidste du i øvrigt, at du kan ombytte dine varer fra Outnorth.dk gratis? Hvis du har valgt en forkert vandflaske eller et andet produkt, kan du benytte den returlabel, der følger med ordren. Så sørger vi for at sende den vare, du ønsker i stedet. Bestil dine vandflasker hos Outnorth.dk nu.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!