Vandflasker

(245 varer)
Blank

Anbefalet

Velova
Sport bottle Silver / Black
 

Vand er en naturlig drik og kilde til energi. Vand påvirker dit helbred og kan forandre vitaliteten af dit hår, dine negle og din hud. Din krop har brug for omkring 1,5 liter vand om dagen, alt afhængigt af din højde og vægt. Er du fysisk aktiv, eller befinder du dig i et varmt klima, har kroppen brug for at få påfyldt væske gennem hele dagen.

Vandflasken i dag er ikke bare en nødvendighed ved sport eller længere friluftseventyr, den er også et modetilbehør. Derfor har vi samlet et varieret sortiment med vandflasker fra mærker som Contigo, Klean Kanteen og Nalgene.

Vandflasker til hele familien

Hos Outnorth finder du vandflasker til hele familien. Klean Kanteen fremstiller flasker, som passer til de små børnehænder. Låget er BPA-frit, mens den bløde silikonetud er sikker for børnenes tænder. Vandflasken er god i kopholderen i bilen, barnevognen eller i rygsækken på aktive eventyr. Hos Outnorth finder du vandflasker, som er tilpasset forskellige aktiviteter, bl.a. klatring. Da vi sammensatte sortimentet, forestillede vi os de forskellige situationer, hvor en vandflaske er et naturligt indslag, men hvor den samtidig skal være praktisk og ej en belastning.

Farver og former

Vand er en ren helsedrik, og eftersom den er lettilgængelig, tager mange den for givet og vælger derfor en anden drik først. Derfor er vandflaskerne i sortimentet både farveglade og flot udformede, hvilket gør vanddrikningen noget sjovere. Vælg mellem vandflasker i miljøvenlig plast eller rustfrit stål. Gå desuden efter den propkonstruktion, der passer bedst til dig og dine aktiviteter. Vi synes, at man aldrig kan få for mange vandflasker, så lad dine familiemedlemmer vælge deres favorit og tag sammen ud på de spændende eventyr.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!