Ultra - ID: A034364

UlvangUltra

Mere info

Mere om Ultra fra Ulvang

Ultra er en ekstra blød og tynd, men også varm uld sok velegnet til hverdagsbrug og vandreture. Forstærkning i tå og hæl gør den ekstra holdbar. Strømpen har god temperatur-regulering og svedtransporterende egenskaber og er derfor velegnet til aktiviteter i både sommer og vinter.
60% Merino Wool, 36% Nylon, 4% Elastane
Egenskaber for Ultra:
Skafthøjde: Høj
Materiale: Merinould
Funktionelt, holdbart og ansvarligt produceret uldtøj til alle årstider og alle eventyr. I 1995 blev verdens første Ulvang-produkt lanceret. Ulvang Spesial. Uldsokken erobrede markedet og blev starten på Ulvangs historie. Uld var ikke et materiale, der blev brugt så meget, som det gør i dag - sportsfolk og friluftsmennesker brugte syntetiske fibre eller bomuld. Men på Ulvang vidste de, at uld var et meget bedre materiale, både for dig og for miljøet. For i naturen er det naturens egne råmaterialer, der gælder. De er stolte over at have båret uld frem og over, at de har bidraget til bæredygtighedsrejsen fra syntetiske materialer til uld i sport og friluftsliv.

Mere fra Ulvang

Se alle Vandrestrømper

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!