1-season Kids Sleeping Bag G2 - ID: PL10222

Urberg1-season Kids Sleeping Bag G2

Mere info

Mere om 1-season Kids Sleeping Bag G2 fra Urberg

1-season Kids Sleeping Bag fra Urberg G2 er en børnesæk til sommerens alle eventyr! Mumieformet design med lynlås i fuld længde gør det nemt at krybe ind og ud af soveposen. Leveres i en praktisk pakkepose.
• Trøje ved åbningen
• Lille opbevaringslomme til mobil eller lignende
• To-vejs lynlås

URBERG® er forpligtet til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarende organisation. Så når du vælger et URBERG®-produkt, spiller du også en aktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for Planet
Egenskaber for 1-season Kids Sleeping Bag G2:
Skulderbredde: 63 cm
Fodbredde: 45 cm
Køn: Børn
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Maksimal kropslængde: 150 cm
Passer til: Forår/sommer (over 0ºC)
Vægt: 686 g
Polstring: Syntetisk
Varmekrave: Nej
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!