10x50SPB - ID: A023784

Urberg10x50SPB

Mere info

Mere om 10x50SPB fra Urberg

10x50SPB er en kikkert i aluminium med 10 gange forstørrelse og 50 mm objektiv. 10x50SPB har Porro prisme og sfæriske linser, som begge er fremstillet af optisk glas og giver en visning af 125 meter. Dens slanke design gør det nemt at bære i din pakke på eventyr overalt. • Udgangspupil 5 mm
• Fuld belægning af linserne
• Center-fokus
• Justerbar fokus -4 til 8 dioptri
• Justerbar okulær -4 til +4 dioptri
• Justerbar øje elev 58-72 mm
• Prism BK7
URBERG® har lovet at donere 1% af sin årlige omsætning til en kendt miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® også tager en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet.
Egenskaber for 10x50SPB:
Antirefleksbehandlet: Nej
Stativbeslag: Ja
Nærgrænse i meter: 8
Øjenafstand (Eye-relief): 18.3 mm
Dioptrijustering +/- i dioptrier: -4 to +8
Vandtæt: Nej
Forstørrelse: 10 ggr
Objektivets diameter: 50 mm
Synsfelt på 1000 m afstand: 125 m
Vægt: 900 g
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Kikkerter

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!