2-Pack Insulated Airmat - ID: 2PACK_INSULATED_AIRMAT

kampagne

Urberg2-Pack Insulated Airmat

Mere info

Mere om 2-Pack Insulated Airmat fra Urberg

2-Pack Insulated Airmat fra Urberg er en pakke som består af to isolerede oppustelige liggeunderlag.

Insulated Airmat er en ny generation af oppustelige liggeunderlag fra Urberg.<br>De svejsede luftkanaler og det holdbare 70 D ripstop-nylonstof giver lav vægt og høj komfort. Insulated Airmat er isoleret med en syntetisk fiber for at holde kulden væk og give dig en bedre nats søvn. Liggeunderlaget oppustes manuelt via en stor ventil i fodenden, men kan også pustes op med Urberg Drybag Pump (sælges separat), som forhindrer fugt fra den udåndede luft i at gro inde i liggeunderlaget og giver det dermed en længere levetid.


Ventilens diameter: ca. 19 mm
Leveres med pakkepose
Egenskaber for 2-Pack Insulated Airmat:
Bæredygtighed: 1%ForthePlanet
Passer til: Forår/sommer/efterår (5 til -10ºC)
Ydermål LængdexBredde: 185x50
Isoleringsmateriale: Luft/Syntetisk
Pakkemål ca. 30x11 cm
Vægt: 1070 g
R-værdi: 3,9
Tykkelse: 6 cm
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Oppustelige

  • Miljø & Etik

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!