Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

2-pack Wildlight Mid Chair - ID: 2-pack_wl_mid

kampagne

Urberg2-pack Wildlight Mid Chair

Mere info

Mere om 2-pack Wildlight Mid Chair fra Urberg

Wildlight er en serie af moderne stole og borde i lette og slidstærke materialer. De er nemme at samle og kollapse. Wildlight Mid Chair fra Urberg har en maske til ventilation og kommer i en smart taske med karabinhage. Urberg har forpligtet sig til at donere 1% URBERG® verpflichtet sich, 1% des Jahresumsatzes an eine zugelassene gemeinnützige Organisation zu spenden. Mit der Entscheidung für ein URBERG®-Produkt übernehmen Sie eine aktive Rolle bei der Erhaltung unseres blauen Planeten. Lesen Sie mehr über 1% for the Planet
Egenskaber for 2-pack Wildlight Mid Chair:
Maksimal last: 90 kg
Total vægt: 1250 g
Ydermål LængdexBreddexhøjde 61x64x86
Vi i Skandinavien har en lang tradition for friluftsliv. At være ude i naturen og få frisk luft gør, at vi får det godt, lader batterierne op og skaber fællesskab. Mange af os har sikkert varme minder fra et lejrbål med grillede pølser og skumfiduser. Friluftsliv kan være alt fra en opkvikkende gåtur i parken til det helt store eventyr. Naturoplevelsen går i gang, så snart du går udenfor døren. Vi på Urberg vil gerne levere godt grej, som passer til netop dine oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med skandinavisk mentalitet, hvilket indebærer prisvenlige, holdbare og jordnære produkter i god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Campingmøbler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!