2 Person Insulated Airmat - ID: PL10844

Urberg2 Person Insulated Airmat

Mere info

Mere om 2 Person Insulated Airmat fra Urberg

2 Person Insulated Airmat fra Urberg er et oppusteligt liggeunderlag til to personer. Liggeunderlaget er isoleret for at beskytte mod kulde på jorden og er både let at puste op og lukke luften ud af. Materiale: 190T polyester med TPU-belægning
Fyld: 80 g/m²
Egenskaber for 2 Person Insulated Airmat:
Isoleringsmateriale: Luft/Syntetisk
Ydermål LængdexBredde: 195x140
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 37x16 cm
Vægt: 1925 g
R-værdi (US): 3
Tykkelse: 9,5 cm
I Skandinavien har vi en lang tradition for friluftsliv. De fleste af os har været afsted med vores forældre, allerede som små børn. Vi synes, det er vigtigt at føre denne tradition videre til næste generation. Vi får det godt af at være ude i naturen og få frisk luft, og det er et sted, hvor vi tillader os selv bare at være. Vi omgås på samme vilkår, og alle kan være med, gamle som unge. Urberg® leverer udstyr og tøj, der passer til hele familiens oplevelser i naturen. Vores produkter står for et bæredygtigt friluftsliv med en skandinavisk mentalitet. Dette betyder prisvenlige kvalitetsprodukter. Urberg® er tilknyttet 1% for the planet.

Mere fra Urberg

Se alle Oppustelige

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!